Idei de cadouri utile şi practice pentru prietenii apropiaţi

29 martie, 2022
1 cadou8 jpg jpeg

Alegerea unui cadou care să fie de folos şi să facă plăcere celui ce îi este destinat nu reprezintă o misiune deloc uşoară pentru cei mai mulţi dintre noi. Pe fondul diversităţii extraordinare de pe piaţă, e dificil să facem alegerea potrivită. 

Necunoscătorii ar putea spune că e simplu să alegi un cadou, dacă persoana care îl primeşte este una apropiată. Ar trebui să o cunoşti bine, să îi ştii preferinţele, gusturile, necesităţile. Însă, în realitate, tocmai din cauza relaţiei de apropiere, misiunea se îngreunează. De ce? Fiindcă atunci când căutăm daruri pentru persoanele speciale din viaţa noastră, pentru cele care ne sunt alături în toate momentele pe care le traversăm, pentru cele pe care le iubim şi faţă de care am dezvoltat un ataşament aparte, ne dorim ca darurile să fie cu adevărat deosebite. Ne dorim ca acestea să aducă bucurie, dar şi utilitate, spunând, totodată, o poveste. O poveste despre noi, despre relaţia noastră, despre respectul, dragostea şi aprecierea reciproce.

Iată, deci, de ce e atât de dificil să găsim darurile perfecte, fie că vorbim despre o aniversare specială sau despre un gest, pur şi simplu, făcut din suflet, fără vreo ocazie specială. 

Trei recomandări care sunt universal valabile şi cu ajutorul cărora nu vei da niciodată greş, în faţa celor mai importanţi oameni din viaţa ta

Obiecte utile pentru casă

Ştim cu toţii că, indiferent de cât de multe lucruri cumperi, niciodată nu sunt de prisos cele pentru casă. Nici la nivel de decoraţiuni, nici la nivel de utilitate. Orice obiect are rolul său şi este de folos, în anumite situaţii. De exemplu, paharele sunt deosebit de importante în orice casă. Ele pot fi şi obiecte de decor, dar şi o necesitate, pentru diferite ocazii speciale sau momente simple, de zi cu zi. 

Alegerea paharelor potrivite poate schimba aspectul unui colţ al încăperii, acolo unde sunt expuse. Pot da o notă de eleganţă, de simplitate, de rafinament, asemenea unor sculpturi măiestre realizate de meşteri pricepuţi în amenajări interioare. De asemenea, ştim prea bine cât sunt de folositoare şi că niciodată nu ştii când ai nevoie de mai multe sau de diferite forme şi dimensiuni.

Prin urmare, ai putea alege din această gamă variată şi interesantă de pahare de la Sensodays, menite să satisfacă chiar şi cele mai pretenţioase aşteptări, atât la nivel estetic, cât şi practic.

Obiecte din materiale textile

Dacă vrei să alegi un cadou care să fie în permanenţă contact cu persoana căreia îi este destinat, atunci poate ar trebui să te orientezi către materialele textile, din care sunt confecţionate pături, lenjerii de pat sau pernuţe decorative. Fie că vorbim despre sezonul cald sau rece, întotdeauna folosim astfel de obiecte şi le avem prin preajmă, astfel că persoana căreia i le dăruieşti se va gândi în permanenţă la tine, cu drag şi recunoştinţă. 

Pentru sezonul cald, poţi opta pentru covoraşe de bumbac, subţiri şi răcoroase, tocmai bune de aşezat pe jos, în balconul unde omul drag sufletului tău îşi savurează cafeaua, în dimineţile uşor răcoroase de primăvară.

Scrisori din suflet

Poţi opta pentru un cadou mai special sau îţi poţi completa darul cu o scrisoare emoţionantă, care transpune în litere, cuvinte şi fraze tot ceea ce ai mai frumos în interiorul sufletului tău, pentru destinatarul cadourilor. Nimic nu poate fi mai memorabil decât nişte gânduri aşezate cu stilul alimentat cu cerneala sufletului tău. De asemenea, alegerea unei rame deosebite, în care să aşezi scrisoarea, va transforma obiectul de suflet într-un cadou ce poate deservi ca obiect de decor şi, astfel, vei reuşi să dai o notă deosebit de utilă darului tău.

Prin urmare, orice cadou ai alege, ţine cont că frumuseţea lui este dată de dimensiunea dragostei cu care îl oferi şi nu uita că partea practică a fiecărui dar îl face cu adevărat important şi folositor de-a lungul timpului.

Sursă foto: pexels.comRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg