Idei pentru o petrecere perfectă a burlăciţelor

27 ianuarie, 2020
3 fete la apus jpg jpeg

Dacă eşti domnişoară de onoare la nunta prietenei tale cele mai bune, va trebui să te ocupi, singură sau alături de celelalte fete, de organizarea petrecerii burlăciţelor.

Fie că alegi o destinaţie din ţară sau că vrei să întreci aşteptările tuturor cu o călătorie în străinătate, trebuie să ştii ce opţiuni ai în funcţie de buget şi disponibilitate. Nu va fi uşor să duci totul la bun sfârşit fără stres şi îngrijorări, dar iată câteva idei pe care merită să le iei în considerare:

Aventură la munte

O mireasă iubitoare de natură şi plimbări pe potecile munţilor va adora un weekend petrecut la munte în compania celor mai bune prietene. Află care ar fi perioada perfectă din punct de vedere al condiţiilor meteo şi fă un plan pentru ieşirea din oraş, în mijlocul naturii din România. Găseşte cea mai bună locaţie din tipuri de cazare Predeal dacă nu aveţi timp să vă deplasaţi prea departe. Zilele petrecute acolo trebuie să fie organizate în aşa fel încât să includă şi drumeţii prin pădure, dar şi o petrecere pe terasa unui restaurant sau într-o cabană. Dacă închiriezi o casă, nu poate să lipsească focul de tabără în jurul căruia puteţi schimba poveşti şi păreri importante despre următoarea etapă din viaţa viitoarei mirese. Petrecerea nu trebuie să fie extravagantă sau ieşită din comun. Însă pentru a putea face cât mai multe poze instagram-ready, cumpără accesorii şi articole vestimentare tematice. Ajut-o astfel pe prietena ta să îşi ia gândul de la stresul organizării nunţii şi nu o lăsa să uite că te va avea aproape ori de câte ori va fi nevoie.

Distracţie exotică

Când bugetul unei petreceri permite, concentrează-te pe o destinaţie tropicală unde puteţi vedea şi încerca lucruri noi împreună. Dacă nunta va avea loc în sezonul rece, o ţară în care soarele şi căldura nu se ascund în nicio perioadă a anului este cea mai bună opţiune. Caută un oraş în care se poate ajunge printr-un zbor direct, pentru a evita oboseala şi stresul. Acestea sunt ultimele lucruri de care va avea nevoie în perioada organizării marelui eveniment. Este recomandat ca mica vacanţă să fie una all inclusive pentru a nu cheltui prea mult şi pentru a avea totul la dispoziţie. Odată ajunse acolo, ieşiţi cât mai mult în oraş noaptea, iar pe timpul zilei profitaţi de obiectivele turistice. Amintirile pe care vi le faceţi în acele zile vor întări prietenia şi relaţia voastră.

Girls’ night out

Petrecerea burlăciţelor nu trebuie să implice neapărat o călătorie şi poate avea loc într-o seară, acasă sau în club. Seara fetelor include o cină la restaurant, cu un vin bun şi preparate alese. Fă rezervare la cel mai nou şi interesant loc din oraş sau la unul care are o istorie aparte pentru tine şi prietenele tale. Apoi ieşiţi în clubul vostru preferat şi sărbătoriţi-o cu adevărat pe viitoarea mireasă. Petrecerea se poate întinde până dimineaţă, aşa că cel mai bine ar fi să o organizezi într-o noapte de sâmbătă spre duminică.

Degustare de vin la cramă

Dacă grupul tău de prietene este mai classy şi degustarea de vinuri este pe lista activităţilor lor măcar o dată la câteva luni, organizează o ieşire la una dintre podgoriile din apropiere. O zi însorită de vară reprezintă ocazia perfectă pentru începerea zilei dedicate burlăciţelor. Aerul curat, razele de soare la apus şi câteva pahare din cele mai bune vinuri alcătuiesc o imagine inspirată din filmele franţuzeşti. Alege o cramă care oferă un peisaj inedit şi care are amenajată o zonă specială pentru relaxare.

1 femei in aer liber 1 jpg jpeg

Organizează o petrecere a burlăciţelor originală şi inspirată din pasiunile prietenei tale. Vei reuşi, astfel, să dai un start reuşit perioadei aglomerate care urmează, dar şi petrecerilor care marchează începutul unui nou capitol pentru două persoane speciale din viaţa ta.

Sursa foto: usnplash.comRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg