Ieşirile isterice ale lui Naomi Campbell. Cum a ajuns o tânără să aibă nevoie de tratament psihiatric din cauza ei!

19 mai, 2021
1 naomi campbell intro bun jpg jpeg

Naomi Campbell a reuşit să ia pe toată lumea prin surprindere cu anunţul că a devenit mamă, însă firea ei imprevizibilă nu mai surprinde pe nimeni. Vedeta are un istoric deloc flatant de ieşiri nervoase. O femeie cu care a lucrat a ajuns chiar la psihiatrie din cauza ei.

Nici măcar trecerea timpului nu poate domoli focul lăuntric al spectaculoasei Naomi Campbell. La 50 de ani, vedeta a reuşit să uimească pe toată lumea cu anunţul că a devenit mamă. Presa de peste ocean vuieşte, iar celebrităţile nu mai contenesc cu mesajele de apreciere către supermodel, însă Naomi este obişnuită să şocheze.

Vedeta are un istoric de ieşiri nervoase şi crize de isterie, în focul cărora a reuşit să rănească alţi oameni. Episodul în care una din angajatele ei a avut nevoie de ajutor medical după ce Naomi i-aruncat cu telefonul în cap este de notorietate. 

stanga
dreapta
2 1naomi campbell jpg jpeg
3 2naomi campbell jpg jpeg
4 3naomi campbell jpg jpeg
5 5naomi campbell jpg jpeg
6 naomi campbell intro jpg jpeg
1 naomi campbell intro bun jpg jpeg

Mai puţin cunoscut este, însă, episodul în care o tânără care a lucrat cu ea a ajuns ulterior la psihiatrie. În 2014, când Naomi Campbell se ocupa de show-ul ”The Face”, ce căuta modele de succes, a avut loc un incident cu rusoaica Kira Dikhtyar. În urma colaborării, fata care la acea vreme avea 24 de ani a avut nevoie de ajutor psihiatric.

”Este o femeie fabuloasă, dar să lucrezi cu ea este iadul. Şi-a aruncat pe mine toată energia negativă. După încheierea filmărilor, m-au trimis la doctor, aveam nevoie de ajutor”, a declarat Kira pentru New York Post.  Rusoaica a explicat că managerii show-ului i-au plătit şedinţele la psihiatru, necesare în urma traumei cauzate de comportamentul persecutant al Naomi.  

Kira crede că supermodelul s-a purtat urât cu ea pentru că detestă ruşii, după ce a fost părăsită de iubitul Vladimir Voronin tocmai pentru o rusoaică. Naomi a negat vehement acuzaţiile, dar cu siguranţă nu a fost un mieluşel. Să sperăm că maternitatea îi va schimba optica asupra vieţii. 

Foto: Profimedia