Îi calcă pe urme! Fiul lui Chef Adrian Hădean și-a început deja ucenicia în diverse localuri
Așchia nu sare departe de trunchi! Băiatul celebrului șef bucătar pare să ducă mai departe tradiţia.

Chef Adrian Hădean e unul dintre cei mai cunoscuţi artizani ai gastronomiei româneşti. Renumit nu doar pentru măiestria sa într-ale artei culinare, dar şi pentru spiritul său antreprenorial şi iniţiativele sale de voluntariat, Chef Adi Hădean e foarte respectat în branşă şi nu numai.
Dincolo de participarea sa în unele show-uri culinare televizate, el a rămas conectat la marele public şi prin prezenţa sa în podcastul realizat de Ionela Năstase pentru Digi 24, "La cină". Iar cunoscătorii îl ştiu şi ca Chef & Owner la Attic Lab, un club gastronomic deschis doar pentru apropiaţi, dar și la Social Food, o asociație fondată în urmă cu 10 ani care vine în sprijinul comunităților vulnerabile.
De data aceasta, însă, el iese în evidenţă prin alt "proiect personal", prin activitatea fiului său, David Hădean, care pare să-i calce pe urme.












„Am mers cu familia să ne facem de cap la locul de muncă al lui David. Nu părea că l-am făcut de râs. Data viitoare aducem și pancartele”, a spus Chef Adrian Hădean într-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram.
Și primim imediat și lămuriri cu privire la activitatea juniorului lui Adi Hădean: „David a început să muncească mai întâi ca voluntar la cantina socială, a avut un mic (ha ha), dar instructiv stagiu la Terasa Obor, apoi a avansat spre barista, pentru că e mult mai cool să faci ceva util în weekend decât să o arzi aiurea pe calculator de dimineața până seara. În plus, pare că job-ul ăsta e magnet pentru fete. Abia aștept să vină acasă cu pierce și tatuaje", ne mai dezvăluie Chef Adrian Hădean prin intermediul Instagram, mândru nevoie mare de fiul său, după cum arată şi menţiunea "my boy" notată pe scurta înregistrare cu David.
Şi da, ne e clar şi nouă că acesta îi va urma, într-un fel sau altul, în industria HORECA.
FOTO: Instagram