Îi duce dorul! Andreea Berecleanu și-a sărbătorit fiica de la distanță. Eva a împlinit 21 de ani

21 septembrie, 2022
eva22 jpg

E tot timpul cu gândul ea, dar, ieri, dorul a fost mai puternic ca niciodată. Andreea Berecleanu și-a sărbătorit fiica de la distanță. Eva a împlinit 21 de ani, dar pentru că studiază în Anglia nu a putut fi aproape de cei dragi.

“Eram în aeroport. Foarte devreme. Una dintre acele plecări spre Londra ale Evei. Îmi luăm rămas bun, înainte de trecerea vămii. Și am văzut tot răsăritul în ochii ei. Preț de o secundă, cât a durat să fac această fotografie, mi-a transmis cât doar un părinte poate înțelege. Astăzi face 21 de ani, pe care îi văd și îi simt. Și cu toate acestea, în acea privire din aeroport către mine, sunt toți bebelușii și fetițele lumii. Și toată dragostea unui copil. Te iubesc, inimioară!”, așa sună mesajul emoționant al știristei.

În weekend, Andreea și soțul său, Dr Constantin Stan, au dat o fugă până la Brașov și s-au încărcat cu energia orașului.

“Am fugit spre Brașov, ne-am bucurat de energia lui și de oameni. Am luat bilete spontan la Concertul de orgă de la Biserica Neagră, o experiență uluitoare. Felicitari, minunatelor Geanina Salagean/orgă si Orsolya Torok/mezzosoprana. Ne-am plimbat pe străzi, am cumpărat cărți din librarii, am mâncat foarte gustos (supa de ceapă), acum am intrat pentru un desert specific german, kaiserschmarrn Ce-i drept, frigul e frig la Brasov, vantul e vant!. Data viitoare, ne revedem, dar cu geci de iarnă”.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg