Îi spăla rufele, îi curăţa camera şi-i alegea hainele. Grija pe care o avea Janet pentru fratele mai mare, Michael Jackson. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire?

15 ianuarie, 2022
1 janet si michael jackson jpg jpeg

Janet Jackson este, cu siguranţă, cel mai mare muzician din faimoasa familie după Michael, care a murit la numai 50 de ani, în 2009. Însă, până să se stingă Regele Pop, în ce relaţii era cu sora lui mai mică?

Cu toate că era prea mică pentru a face parte din Jackson 5, trupa familiei, Janet a călcat pe urmele fraţilor ei mai mari şi s-a bucurat şi ea de mare succes. De fapt, a devenit unul dintre cel mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor, cu hituri de pe albume precum "Rhythm Nation 1814" şi "Control".

Documentarul în două părţi, JANET, va fi lansat pe 28 ianuarie 2022, după cum ne informează Harper's Bazaar, şi va avea în prim plan viaţa acesteia. Inclusiv relaţia pe care a avut-o cu fratele ei... Spicuim câteva detalii despre prietenia care i-a legat pe cei doi fraţi.

stanga
dreapta
6 janet jackson profimedia 0137180473 jpg jpeg
5 mj profimedia 0341555546 jpg jpeg
5 mj profimedia 0518911300 jpg jpeg
1 janet si michael jackson jpg jpeg

Janet a avut o relaţie specială cu Michael încă de mică şi l-a sprijinit pe acesta în cariera sa pe durata întregii lui vieţii. Cu opt ani mai mare decât sora lui, MJ era deja un superstar muzical când Janet n-avea mai mult de 14 ani. Şi-a început cariera solo în 1979, iar, la acea vreme, Janet, cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson, era deja destul de apropiată de Michael.

Janet era actriţă de mică, pe lângă faptul că obişnuia să cânte şi ea şi să susţină spectacole, lucru care a făcut ca cei doi fraţi să aibă destul de multe în comun. Pe măsură ce MJ era tot mai cunoscut, ea devenea tot mai responsabilă de starea lui de bine din spatele scenei.  

Sora bună la toate

În încercarea de a-l ajuta pe acesta, Janet făcea cumpărăturile pentru el, îi spăla rufele şi îi curăţa camera. Până şi mama lor a evidenţiat ceea ce era deja binecunoscut în anturajul lor, i-a spus fiicei sale un singur lucru: “Vezi că pe tine te las responsabilă când nu sunt eu prin preajmă! Ai grijă de Michael!”. Şi Janet şi-a luat rolul foarte în serios. De fapt, m ersese atât de departe cu grija pe care i-o purta fratelui mai mare, încât ajunsese să-i aleagă şi garderoba. “Tot ce era strălucitor îi plăcea!”

În momentul în care au filmat videoclipul Scream împreună, în 1995, cei doi fraţi se înţelegeau perfect. “Ne distram de minune atunci! Ne organizam toate zilele împreună”, recunoaşte artista în Women Working. Cei doi se înţelegeau atât de bine, încât, după ce a devenit tată, Michael şi-a dorit ca Janet să fie cea care să aibă grijă de copiii lui în eventualitatea morţii lui. Şi-a schimbat chiar testamentul astfel încât să fie ea tutorele minorilor lui şi nu mama lor, Katherine.

Grijile ei pentru el

Janet îşi făcea griji cu privire la starea fratelui ei mai mare înainte ca acesta să piară prematur. La o petrecere care avusese loc cu numai o lună înainte ca el să moară, ea şi-a adus aminte că el arăta extrem de slăbit şi deloc sănătos. “Ştiam că avea probleme, cu toţii ştiam asta”, a dezvăluit ea pentru CNN. “Lumea crede că noi negam realitatea, dar nu făceam asta. Am încercat să intervenim ca să-l ajutăm de mai multe ori”, a conchis aceasta.

În ciuda stării lui tot mai precare, cei doi fraţi s-au mai distrat încă o dată de minune înainte ca el să moară. “Ultima oară când ne-am întâlnit, am râs atât de mult, că lui i-au dat lacrimile”, a declarat Janet pentru ABC News. Ea a fost atât de afectată de dispariţia prematură a acestuia şi de vânzoleala care s-a făcut în mass-media pe subiectul acesta, însă a evitat presa timp de două luni după decesul lui MJ.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg