„Iisus ar fi susţinut căsătoriile gay“. Ce star a declarat asta?

30 iunie, 2014

Una dintre cele mai proeminente celebrităţi gay din lume a declarat într-un interviu pentru postul Sky News că, dacă ar fi trăit în prezent, Iisus ar fi susţinut ideea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. De asemenea, cântăreţul crede

Una dintre cele mai proeminente celebrităţi gay din lume a declarat într-un interviu pentru postul Sky News că, dacă ar fi trăit în prezent, Iisus ar fi susţinut ideea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

De asemenea, Elton John, căci despre el este vorba, crede că ar trebui să li se permită căsătoria chiar şi clericilor de acelaşi sex, starul pronunţându-se împotriva celibatului acestora.

"Tradiţionaliştii sunt probabil scandalizaţi, însă vremurile s-au schimbat. Dacă Iisus ar fi trăit în zilele noastre, nu îmi pot închipui că (...) acest mare om ar fi spus că acest lucru (căsătoriile între persoane de acelaşi sex, n.r.) nu se poate produce", a spus Elton John.

Totodată, cântăreţul pop a declarat că situaţia minorităţilor sexuale a cunoscut un regres în ultimele 18 luni, în anumite zone ale lumii, şi că va încerca să se întâlnească în noiembrie cu Vladimir Putin, preşedintele Rusiei.

"Voi încerca să discut cu el. Singurul mod de a ajunge la o soluţie este de a sta de vorbă cu oamenii", a precizat cântăreţul.

Artistul britanic Elton John este căsătorit cu partenerul său de viaţă, David Furnish, din 2005, şi au împreună doi copii, Zachary şi Elijah, născuţi de o mamă surogat. Interesant este că Elton a încercat şi căsătoria cu o femeie, din 1984 până în 1988, mireasă fiindu-i artista germană Renate Blauel.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg