Îl mai ştii pe Fernando Colunga? Uite cum arată acum starul din telenovele

11 septembrie, 2015
2jc97k9 jpeg

E una dintre cele mai cunoscute feţe din peisajul serialelor sud-americane şi continuă să fascineze publicul cu rolurile sale. Iată cum s-a transformat actorul.

Telespectatorii români îl ştiu din „Maria la del Barrio“ („Sărmana Maria“), „Esmeralda“, „Nunca Te Olvidare“, „Amor Real“, „Alborada“ („Cântec de iubire“), „Pasión“ („Pasiune“) ori „Soy Tu Dueña“ („Stăpâna“).

image image image

  

image image image

Dar puţină lume ştie că, de fapt, Fernando Colunga a ajuns actor… din întâmplare.

Fernando Colunga Olivares s-a născut pe 3 martie 1966 în Ciudad de Mexico, dintr-un tată inginer şi o mamă casnică. În tinereţe, a vândut aparate electronice, a lucrat ca barman şi a avut un magazin de unelte şi piese de schimb. Deşi a lucrat mai mult timp prin baruri, Fernando nu a băut niciodată, nu-i place alcoolul.

Deşi s-a pregătit pentru a deveni inginer şi are o diplomă în construcţii, Colunga s-a îndrăgostit de cinematografie după ce a jucat, în 1989, ca dublură a lui Eduardo Yañez întelenovela „Dulce desafio”, în cadrul unor scene cu motociclete. Un producător a observat că are talent şi aşa şi-a început cariera.

Actorul a jucat alături de unele dintre cele mai frumoase şi mai talentate dive precum Thalía, Lucero, Edith Gonzalez, Adela Noriega, Aracely Arambula, Susana Gonzalez, Leticia Calderon, Silvia Navarro şi Gabriela Spanic.

image

S-a iubit cu mai multe partenere din telenovele, însă nu s-a căsătorit cu niciuna. S-a iubit cu Thalia, pe când au jucat în „Sărmana Maria“ (1995), cu Aracely Arambula, partenera sa din „Îmbrăţişări pătimaşe“ (2000) şi cu Blanca Soto, cea mai recentă relaţie a sa, cu care a făcut pereche în „Îţi ordon să mă iubeşti“ (2012).

image
image
image

Ultima lui cucerire făcută pe platourile de filmare a fost actriţa Blanca Soto.

image
image

Nu-l suportă, însă, pe William Levy, de când au jucat împreună în telenovela „Pasion“ (2007). Ulterior, Fernando a refuzat să filmeze pentru un spot publicitar, în care apăreau mai mulţi actori de telenovele, pentru că era şi Levy acolo. Fernando l-a făcut pe acesta „oportunist“ şi „netalentat“. La rândul său, William l-a atacat spunând despre el că e „bătrân“ şi „foarte operat“.

image

În 2009, s-a supărat şi pe actorul Ernesto Laguardia, care a glumit pe seama lui la o emisiune. Fernando l-a făcut pe acesta „prezentator mediocru“. În cele din urmă, cei doi s-au împăcat.

Fernando Colunga s-a folosit, însă, şi de studiile sale în domeniul construcţiilor, iar acum câştigă bani frumoşi şi din afacerile imobiliare pe care le are în Statele Unite.

image

Este adeptul unui stil de viaţă sănătos. Nu consumă sare, nu fumează şi petrece multe ore la sala de sport. Deşi tabloidele au scris că şi-a facut mai multe operaţii estetice la faţă, el nu a recunoscut niciodată.

Şi-a dorit să scrie o carte cu sfaturi pentru adolescentele care au probleme cu greutatea, însă nu a avut timp până acum.

Acum, după ce a făcut o pauză de doi ani de ecran, celebrul telenovelist va reveni toamna aceasta pe micile ecrane mexicane cu un nou proiect, „Pasion y poder”.

Vezi şi galeria foto, care surprinde evoluţia sa.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg