Îl mai ştii pe Fizz? Artistul revine după 10 ani în muzică, dar face bani din acţiuni la Facebook şi Apple

7 iunie, 2019
1 fizz se relanseaza 12 jpg jpeg

În urmă cu un deceniu, piesele sale erau ascultate pe repeat în cluburi. Acum face bani la bursă, dar îi e dor de scenă.

La 10 ani de la featuringul cu Inna, Bogdan Croitoru, pe numele său din buletin, revine în muzică. De data aceasta, fără blănuri, dar cu acelaşi look de gangster. Căci, "dacă nu Fizz, atunci cine?" - vorba lui.

Deja, artistul a făcut turul televiziunilor, prezentându-şi clipul atât la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, cât şi la Antena 1, la "Neatza cu Răzvan şi Dani".

La Măruţă, Fizz a făcut dezvăluiri despre viaţa lui şi despre ce a făcut în tot acest timp, departe de lumina reflectoarelor: „Mai nou am descoperit bursa. De aceea am făcut o pauză, eu când mă implic în ceva vreau să studiez foarte bine. Am acţiuni la Facebook şi la Apple şi la câteva companii mari din România", a spus Fizz la Pro TV. 

„Pauza a fost justificată. Afaceri, călătorii, plus că a trecut perioada aia de scandaluri, de circ mediatic. Nu mi-a plăcut niciodată să mă promovez cu scandal, ci cu muzica mea, cu munca mea, cu ce am făcut eu. Mi-am pus în ordine afacerile, ca să am mai mult timp pentru mine”, a povestit Fizz.

Fizz şi-a propus să reamintească publicului clipul filmat în urmă cu 8 ani, „Fizz Models", în care a apărut şi Adelina Pestriţu. Bruneta avea părul lung atunci şi interpreta, în videoclip, rolul unei femei sexy şi provocatoare. 

"Voi lansa şi un album nou, care se va numi "Back in Showbiz", iar următorul single va fi "Dacă nu eu, atunci cine" - Partea a II-a", a mai anunţat Fizz.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}