Îl mai ştiţi pe State Potcovaru din „Inimă de ţigan“? Iată ce face şi cum arată acum marele actor Gheorghe Visu

25 octombrie, 2018
1 state de romania gheorghe visu jpg jpeg

Este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a dat vreodată România, în vara acestui an a împlinit 67 de ani, a jucat în nenumărate filme şi piese de teatru, însă foarte multe persoane îl ştiu datorită rolului jucat în filmele „Inimă de ţigan“ şi „State de România“.

State Potcovaru, aşa cum era el recunoscut în perioada 2007-2010, s-a făcut remarcat încă din tinereţe şi a jucat alături de actori renumiţi precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Carmen Tănase, Gheorghe Dinică şi Marin Moraru.

Debutând în teatru în anul 1971 şi în film în anul 1974, Gheorghe Visu este unul dintre cei mai premiaţi actori din România. El a primit de nenumărate ori premiul pentru cel mai bun actor, cea mai recentă astfel de distincţie ajungând la Gheorghe Visu anul trecut, la Gala Premiilor GOPO, datorită rolului principal jucat în filmul „Câini“.

La începutul anului 2004, marele actor a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofiţer, Categoria D – „Arta Spectacolului“, în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului.

Cel mai recent rol interpretat de Gheorghe Visu într-un film a fost cel din „Ghinionistul“, din toamna anului 2017. La doar câteva luni după ce filmul a ieşit din cinematografe, actorul a făcut un anunţ trist: a decis să se retragă din activitate!

image

În primăvara acestui an, înaintea unui spectacol de teatru pe care l-a avut, le-a spus fanilor că urmează să devină bunic şi vă ar vrea să petreacă mai mult timp alături de familia lui, chiar dacă nu crede că poate sta departe de teatru şi film.

Mai mult decât atât, potrivit celor de la Click, Gheorghe Visu s-a apucat serios de desenat, iar lucrările sale în creion sunt adevărat opere de artă.

„Gheorghe Visu şi-a descoperit de ceva timp această pasiune şi se poate spune că aşa se relaxează în pauzele de la teatru sau de la filmări. Joacă în mai multe piese, dar i-ar plăcea să se întoarcă într-un proiect mare, aşa cum au fost acele seriale“, au spus pentru sursa citată apropiaţii actorului.

Din punct de vedere fizic, actorul pare neschimbat în ultimii ani şi puteţi vedea cum arată în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg