Îl mai ştiţi pe State Potcovaru din „Inimă de ţigan“? Iată ce face şi cum arată acum marele actor Gheorghe Visu

25 octombrie, 2018
1 state de romania gheorghe visu jpg jpeg

Este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a dat vreodată România, în vara acestui an a împlinit 67 de ani, a jucat în nenumărate filme şi piese de teatru, însă foarte multe persoane îl ştiu datorită rolului jucat în filmele „Inimă de ţigan“ şi „State de România“.

State Potcovaru, aşa cum era el recunoscut în perioada 2007-2010, s-a făcut remarcat încă din tinereţe şi a jucat alături de actori renumiţi precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Carmen Tănase, Gheorghe Dinică şi Marin Moraru.

Debutând în teatru în anul 1971 şi în film în anul 1974, Gheorghe Visu este unul dintre cei mai premiaţi actori din România. El a primit de nenumărate ori premiul pentru cel mai bun actor, cea mai recentă astfel de distincţie ajungând la Gheorghe Visu anul trecut, la Gala Premiilor GOPO, datorită rolului principal jucat în filmul „Câini“.

La începutul anului 2004, marele actor a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofiţer, Categoria D – „Arta Spectacolului“, în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului.

Cel mai recent rol interpretat de Gheorghe Visu într-un film a fost cel din „Ghinionistul“, din toamna anului 2017. La doar câteva luni după ce filmul a ieşit din cinematografe, actorul a făcut un anunţ trist: a decis să se retragă din activitate!

image

În primăvara acestui an, înaintea unui spectacol de teatru pe care l-a avut, le-a spus fanilor că urmează să devină bunic şi vă ar vrea să petreacă mai mult timp alături de familia lui, chiar dacă nu crede că poate sta departe de teatru şi film.

Mai mult decât atât, potrivit celor de la Click, Gheorghe Visu s-a apucat serios de desenat, iar lucrările sale în creion sunt adevărat opere de artă.

„Gheorghe Visu şi-a descoperit de ceva timp această pasiune şi se poate spune că aşa se relaxează în pauzele de la teatru sau de la filmări. Joacă în mai multe piese, dar i-ar plăcea să se întoarcă într-un proiect mare, aşa cum au fost acele seriale“, au spus pentru sursa citată apropiaţii actorului.

Din punct de vedere fizic, actorul pare neschimbat în ultimii ani şi puteţi vedea cum arată în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg