Îl recunoaşteţi? Este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii

27 iunie, 2017
david beckham png

Este o legendă a fotbalului, de curând şi-a făcut debutul şi în actorie, însă nimeni nu-şi mai aminteşte cum arăta în adolescenţă. Are 4 copii, o soţie la fel de celebră şi este apreciat pentru look-ul său impecabil, câştigând sume colosale din contractele pentru imagine, dar nu a arătat întotdeauna atât de bine ca acum.

David Beckham pe când avea vârsta fiului său cel mare, respectiv 18 ani.

David Beckham, căci despre el este vorba, a publicat recent pe contul său de Instagram câteva imgini cu el din copilărie, alături de părinţi, cărora le oferă un tribut. Şi dacă din fotografii vechi nu îl identificaţi, vă puteţi uita la fiul său de 18 ani, Brooklyn, care seamănă izbitor de mult cu David pe vremea când era la vârsta majoratului.

Alături de mama sa, Sandra.

Este cunoscut pentru numeroasele sale schimbări de look de-a lungul anilor, de la păr lung, la tuns scurt, cu barbă sau fără, iar David face o retrospectivă a imaginilor sale din tinereţe, aducându-i un tribut mamei sale Sandra, de ziua sa de naştere. Cum era de aşteptat, utilizatorii Instagram nu au putut să nu sesizeze asemănarea fiului cel mare, Brooklyn, cu fostul fotbalist.

David alături de Brooklyn.

Mai mulţi utilizatori au comentat: "Ai 18-21 de ani aici? Pentru că îl pot vedea pe Brooklyn în tine ... Practic, Brooklyn este o versiune a ta de când erai tânăr ... Brooklyn e imaginea ta la această vârstă."

David şi tatăl său, Ted.

În urmă cu doar două săptămâni, David împărtăşea cu internauţii o fotografie alături de tatăl său, fotografie în care îl putem recunoaşte, cu look-ul de pe vremea când se făcea cunoscut în fotbal.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg