Îl recunoşti? E unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood!

17 aprilie, 2015
ryan reynolds   20100914 zaf cj4 429 4 jpeg

Pe atunci era un puşti pus pe şotii, a cărui singură preocupare era să-şi amuze fraţii. Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din cetatea filmului, şi proaspăt tătic. V-aţi dat seama despre cine este vorba?

Pe atunci era un puşti pus pe şotii, a cărui singură preocupare era să-şi amuze fraţii. Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din cetatea filmului, şi proaspăt tătic. V-aţi dat seama despre cine este vorba?

Dacă nu l-au trădat ochii şi părul blonduţ, aflaţi că puştiul simpatic din imagine este nimeni altul decât Ryan Reynolds. Se pare că actorul a răsfoit albumul cu amintiri şi a dat peste această fotografie care, bineînţeles, marchează o zi plină de peripeţii.

image

În fotografia postată pe Twitter, actorul are în mână un peşte mort şi şliţul de la pantaloni desfăcut. Vă întrebaţi de ce? După cum ne spune chiar el, totul face parte dintr-o farsă făcută fraţilor săi, menită să le stârnească amuzamentul.

Nu ştim dacă fraţii săi au fost impresionaţi de momentul în care tânărul Ryan a scos un peşte mort din pantalonii săi, dar putem observa ca actorul a avut parte de o copilărie pe cât se poate de normală în Vancouver, Canada.

Ryan Reynolds a devenit cunoscut prin roluri în pelicule precum: Just Friends, Definitely, Maybe, The Proposal, The Amityville Horror, The Change-Up, Smokin' Aces, Adventureland, Buried, The Proposal, Safe House.

În 2012, Ryan s-a căsătorit cu Blake Lively, iar la începutul acestui an, cei doi devenit părinţii unei fetiţe pe nume James.

Sursa foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg