Îl scapă ea de burlăcie pe Leonardo DiCaprio? Pe degetul iubitei Vittoria a apărut un inel de logodnă

28 martie, 2024

Ea este model de 25 de ani, iar el un celebru actor de 49 de ani, care și-a exprimat în repetate rânduri preferințele pentru tinerele. Ba chiar ideea unui prag maxim de 25 de ani pentru partenerele sale.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg

Au mai existat însă burlaci convinși care au cedat în fața iubirii și au pășit la altar. Leonardo DiCaprio are o relație amoroasă cu Vittoria Ceretti încă din vara trecută. Recent, au fost văzuți luând un prânz informal la Los Angeles. Iubita starului din pelicule celebre ca ”Titanic” și ”Lupul de pe Wall Street” a atras atenția cu noua bijuterie de pe deget.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au savurat cu mare poftă un burrito cu un prieten la restaurantul mexican Yuca's din Los Angeles. Vittoria nu pare deloc preocupată de siluetă, cu poftă mănâncă din burrito, iar inelul ce pare de logodnă este purtat fix pe ACEL deget.

Leonardo, 49 de ani, și Vittoria, 25 de ani, dau senzația că-și duc relația la următorul nivel. Sunt de nedespărțit, iar noua bijuterie de pe inelar lasă loc multor speculații.

Modelul Elite, care a mai fost căsătorită anterior cu superstarul muzicii electronice Anyma, l-a atins pe DiCaprio cu multă afecțiune în timp ce au ieșit la masă. Totuși, ipoteza aruncată de presa tabloidă că ar urma nunta nu este foarte plauzibilă, având în vedere preferințele atât de clare ale starului pentru iubite cât mai tinere.

De cealaltă parte a baricadei, femeile tinere care s-au culcat cu Leo l-au descris ca pe un ”ciudat”.

Un fotomodel Playboy, care a avut ocazia să-l întâlnească într-un club de noapte exclusivist din Los Angeles, a spus că deși ea personal l-a refuzat, are cunoștințe care s-au culcat cu starul. 

Mai multe prietene ale lui Hieke Konings, care și-au petrecut noaptea cu el, i-ar fi spus că acesta are unele preferințe discutabile în dormitor. "O prietenă a spus că își ținea căștile în urechi în timpul ce făcea sex, pentru că nu voia să o audă. Iar o alta a spus că i-a pus chiar și o pernă pe cap. Nu-i de mine, Leo este prea ciudat și prea bătrân”, a concluzionat tânăra.

FOTO: Profimedia & ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg