Îl ştii pe Hagrid din ”Harry Potter”? Actorul a ajuns, acum, în scaun cu rotile. Iată-i tragica poveste

14 martie, 2019
4 hagrid bacc222b 3f46 4e7a af3e b277f3e67208 jpg jpeg

A făcut parte din celebrele filme ”Harry Potter”, dându-i viaţă lui Rubeus Hagrid, pe jumătate gigant, care se îngrijea de animalele magice care dăinuiau în jurul şcolii de vrăjitorie Hogwarts.

Astăzi, Robbie Coltrane, căci acesta este numele lui real, nu mai aduce deloc cu personajul căruia i-a dat viaţă. Fără barbă ori păr lung, puţini îl recunosc pe Robbie drept îndrăgitul ”Hagrid”.

Şi povestea lui de viaţă e total diferită. Spre deosebire de personajul lui, care părea să fie de neînvins, actorul se luptă cu o boală care îi face traiul din ce în ce mai greu. Potrivit presei internaţionale, Robbie suferă de osteoartrită, ceea ce se caracterizează prin dureri insuportabile şi mobilitate redusă.

robie coltraine jpg jpeg

Invitat să-şi promoveze cea mai recentă peliculă, actorul de 68 de ani şi-a făcut apariţia, în Orlando, într-un scaun de rotile. Chipurile, actorul are dureri atât de mari, încât i-ar fi fost greu să se deplaseze de unul singur. Din fericire, starul este programat pentru o intervenţie chirurgicală, care i-ar putea facilita mobilitatea.

”Robbie a avut dureri constante în ultimii ani, genunchiul lui deteriorându-se. Nu mai poate să se deplaseze fără ajutor şi a folosit un scaun rotile în timp ce aşteaptă să fie operat în America, pentru a-i repara genunchiul. E foarte frustrant pentru el, dar sperăm să fie pe picioarele lui după operaţie”, a declarat o sursă pentru The Sun.

robbie caltraine profimedia 0277916299 jpg jpeg

Actorul principal din „Harry Potter“, de nerecunoscut în prezent! Iată cât de mult s-a schimbat pentru un nou rol