Îl ştiţi pe Dumbledore din "Harry Potter"? În realitate arată diferit şi duce o viaţă controversată

5 iulie, 2017
Michael Gambon jpeg

A jucat în rolul lui Albus Dumbledore, mentorul lui Harry Potter din filmul cu acelaşi nume şi este un actor foarte cunoscut, fiind înnobilat de către Prinţul Charles cu titlul de cavaler în anul 1997. În "Harry Potter" avea barbă lungă şi încărunţită şi era personajul justiţiar, dar în viaţa de zi cu zi este de nerecunoscut şi duce o viaţă destul de controversată.

El a fost cel mai puternic vrăjitor din lume în seria "Harry Potter".

Este un geniu al cinematografiei, dar viaţa lui personală este ea însăşi demnă de un scenariu de film foarte intrigant, căci trăieşte cu două femei - soţia şi amanta. Acum doi ani s-a retras  din actorie, din cauza problemelor de sănătate care i-au afectat memoria, dar se pare că nu a ales să se bucure de o pensionare liniştită, la fel ca mulţi alţi colegi de filmări, retrăgându-se undeva la ţară, alături de soţia sa, Anne Gambon.

În realitate arată complet diferit, fără barbă şi cu părul mai scurt.

Da, este adevărat că Michael Gambon  încă locuieşte cu soţia sa Anne, în Kent, însă actorul se iubeşte cu amanta cu care are şi doi copii. El şi soţia sunt căsătoriţi de peste 50 de ani şi au împreună un fiul de 53 de ani, Fergus, însă actorul de 76 de ani nu s-a oprit aici. Un lucru surprinzător  pentru acest star este că, în ciuda faptului că este căsătorit de mai bine de jumătate de secol, trăieşte împărţit între două familii şi se iubeşte cu o blondă mai tânără cu 25 de ani.

Duce o viaţă controversată şi se împarte între două femei.

Cea mai bună parte a ultimilor ani este că s-a împărţit între soţie, amantă şi cei doi copii minori pe care îi are cu aceasta din urmă. Michael şi Philippa sunt într-o relaţie din 2000, iar la mai puţin de un an de la întâlnire, el a prezentat-o drept iubită oficială. Şi în timp ce soţia sa declara că este devastată de această escapadă, Michael s-a mutat din casa în care stăteaun împreună, ulterior a revenit sub acelaşi acoperiş. În ultimul deceniu s-a împărţit între două familii, când la Londra, când la Kent. Este cu siguranţă departe, atât ca înfăţişare, cât şi ca personalitate de Albus Dumbledore, personajul cu care a fost sinonim timp de mulţi ani.  Recent, Micheal şi amanta sa, alături de unul dintre fii, au fost văzuţi împreună la petrecerea aniversară de 80 de ani a lui Tom Stoppard, la Londra.

Foto: DailyMail.co.uk, Getty Images, CinemagiaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp