Il Volo revine în România. Unde va avea loc concertul

22 decembrie, 2021
1 volo1 jpg jpeg

La numai câteva luni de la concertul susţinut la Arenele Romane, celebrul grup pop-opera Il Volo a inclus România în programul noului turneu mondial. Astfel, admiratorii celor trei tenori italieni vor avea privilegiul de a se bucura de un alt show pe 16 iulie 2022, la Sala Palatului din Bucureşti.

Trupa Il Volo va porni într-un nou turneu impresionant cu peste 100 de concerte în întreaga lume, începând din luna martie a anului viitor. Turneul mondial intitulat „IL VOLO SINGS MORRICONE” poartă şi numele celui mai recent album al trioului, lansat la începutul lunii noiembrie a acestui an, un omagiu adus maestrului Ennio Morricone, unuia dintre cei mai mari muzicieni, compozitori şi dirijori ai secolului XX.

Acompaniaţi de orchestra simfonică, vocile celor trei tenori vor surprinde din nou audienţa atât prin repertoriul muzical special, presărat cu amintiri, cât şi prin momente încântătoare pline de umor. Programul concertului va cuprinde atât melodiile de pe noul album, interpretări ale compoziţiilor legendare semnate de Ennio Morricone, cât şi piesele care i-au propulsat în topul celor mai apreciaţi artişti internaţionali ai momentului. 

Preţul unui bilet variază între 145 lei şi 440 lei, în funcţie de categoria de loc.

Albumul „Il Volo Sings Morricone” a fost lansat în întreaga lume pe 5 noiembrie 2021 şi conţine 14 melodii legendare din repertoriul marelui muzician, interpretate de membrii trupei Il Volo în semn de apreciere şi respect profund pentru întreaga sa activitate, la numai un an de la moartea sa.  

Piesa „The colors of love”, de pe album, scrisă pentru cei trei tenori de Andrea Morricone, fiul lui Ennio, este o melodie care vorbeşte despre singurătatea din vremea pandemiei de Covid-19, despre zgomotul constant al ambulanţelor – „un sunet îndepărtat”, despre dificultatea de a reacţiona în timp ce priveşti uimit lumea de la o fereastră şi, în sfârşit, despre sentimentul de libertate pe care îl simţi atunci când totul se termină şi îţi poţi îmbrăţişa din nou persoana iubită.Recente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg