Ilan Laufer, despre mariajul cu Alina, fosta soţie a lui Jorge: "A mai pierdut o sarcină”

25 august, 2020
1 ilan jpg jpeg

Au încercat timp de opt ani să devină părinţi, iar când nu mai sperau, minunea s-a produs.  Alina şi Ilan Laufer sunt mai fericiţi ca niciodată după ce ultima fertilizare în vitro a dat rezultate şi sarcina decurge normal.

„Ne iubim foarte mult şi ne-am dorit foarte mult un copil. Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toţi aceşti 8 ani de zile.

Şi ştii cum tu încerci, faci tratamente, injecţii în burtă. Şi vin prietenii la tine, o dată la ceva timp, şi îţi zic: <<Fă şi tu o dată copii>>. Era o presiune din toate părţile. Nimeni nu ştia că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele”, au povestit cei doi.

Totul s-a prăbuşit în urmă cu câte luni când Alina a mai pierdut o sarcină. “În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată şi foarte repede după acel eveniment s-a stins, din păcate. Am fost foarte supăraţi. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunţăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost aşa că trebuie să-i anunţăm ca să ştie şi Dumnezeu', a spus Ilan Laufer la Pro TV.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg