Ileana Badiu, prima reacţie după ce soţul ei a operat pacienţi cu coronavirus: ‚Mi se rupe inima când îl văd pe Cătălin”

3 aprilie, 2020
1 badiu jpg jpeg

Ileana Badiu trăieşte la cote maxime această perioadă, asta pentru că soţul ei, medic cardiolog, se luptă cu pericolul în fiecare zi.

Vedeta recunoaşte că a răsuflat uşurată atunci când a aflat că partenerul său de viaţă nu a contactat virusul. Bătălia nu se opreşte însă aici.

“Nu e niciodată uşor să trăieşti alături de un cadru medical. Stresul, gărzile, pacienţii mai importanţi decât programul familiei, meseria în sine, care dedică întregul om altor oameni decât lui însuşi şi alor lui… e greu şi e greu de înţeles. Numai iubirea poate înţelege în felul ei ciudat. Îl iubesc enorm pe soţul meu şi îi respect meseria pe cât pot eu de mult. Dar zilele acestea totul a luat nişte proporţii de neimaginat. Pentru toată lumea. Însă mai ales pentru cadrele medicale. Au fost instruite armate întregi pentru război, dar în cazul de faţă războiul îşi are terenul de luptă în spitale, iar ei sunt soldaţii. Mi se rupe inima când îl văd pe Cătălin venind de la spital, pe faţa lui şi a colegilor din spital citindu-se spaima firească, umană şi normală, apoi îl văd cum pleacă dimineaţă parcă mai viteaz şi hotărât decât oricând să facă bine oamenilor. Eu doar mă uit şi simt şi nici nu pot să-mi închipui ce este în sufletele şi minţile lor. Le-au ieşit lui şi colegilor din secţie testele de Covid negative. Aflaseră că au operat săptămâna trecută în urgenţă pacienţi care s-au pozitivat, dar şi faptul că şi colegi de-ai lor din spital sunt deja bolnavi. Toţi medicii din secţia de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Universitar Bucureşti au fost testaţi. Sunt toţi sănătoşi. Aşa că pentru moment ne-am bucurat, bineînţeles şi eu şi copilul nostru, că aşa-i la cadrele medicale, mai au şi familii p-acasă, dragii de ei, la a căror sănătate se gândesc. Deci, vor pleca din nou la lupta de salvat vieţi aşa cum se pricep ei mai bine, în cazul lor operând urgenţe cardiovasculare, servindu-i cât pot ei de bine pe cei în suferinţă. Să vă aibă Dumnezeu în paza lui. Eu atâta pot să spun, văzând presiunea şi pasiunea la care este supus în aceste zile soţul meu şi colegii lui!”, a scris Badiu pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}