Ileana Lazariuc, răsfățata fiilor săi! Cum și-au celebrat mama nepoții magnatului Ion Țiriac

15 aprilie, 2024

Ileana Lazariuc este o divă chiar și pentru fiii săi. Alexandru (16 ani), nepotul cel mare al magnatului Ion Țiriac, dar și fratele lui mai mic, Noah (14 ani), și-au serbat mama așa cum se cuvine.

Ileana Lazariuc, Insta PNG

În familia lor domnește pacea, armonia și iubirea. Deloc afectați de divorțul părinților, căci aceștia au știut să-l gestioneze cu multă înțelepciune, băieții au o relație de zile mari cu mama lor, Ileana Lazariuc.

O reprezentantă autentică a semnului zodiacal Berbec, frumoasa artistă a împlinit recent 42 de ani, însă departe de a i se citi pe chip sau trup această vârstă. Căci bruneta a moștenit genele bune ale mamei sale, Anastasia Lazariuc, o cântăreață originară din Republica Moldova, cu o frumusețe atemporală. Recent, în apropierea zilei sale de naștere, Ileana a postat un mesaj interesant: ”Pe măsură ce înaintez în vârstă, sunt mai puțin preocupată de ce spun oamenii, dar mai atentă la ce fac ei.”

Fosta noră a lui Ion Țiriac a publicat câteva imagini de pe o ambarcațiune, alături de băieții ei, cu care schimbă câteva gesturi de tandrețe. Ea este atât de frumoasă, iar ei au crescut atât de mult, încât parcă sunt frați și soră, nu copii și mamă. Alexandru Țiriac are 16 ani, împliniți în martie, iar Noah va împlini 15 ani în luna iunie. Din poze se vede clar că mezinul este copia ei fidelă, iar fiul cel mare seamănă mai mult cu tatăl lui.

Un moment de tandrețe ne-a mai fost prezentat recent de ziua băiatului cel mare, când Alexandru și-a îmbrățișat mama cu recunoștință, chiar în ziua în care împlinea 16 ani.

Ileana Lazariuc cu fiul său cel mare PNG

Frumoasa Ileana Lazariuc s-a iubit 17 ani cu Ion Ion Țiriac, juniorul magnatului Ion Țiriac. În 2019 au uimit presa mondenă cu anunțul divorțului lor, însă un lucru este admirabil: copiii nu au fost afectați de această separare. Ion Alexandru Țiriac deja și-a refăcut viața lângă cunoscuta jucătoare de tenis, Sorana Cârstea. Ileana însă nu și-a asumat public nicio altă relație amoroasă, părând concentrată exclusiv pe creșterea celor doi copii ai săi.

Ce-i drept, se descurcă de minune, având în vedere cât este de apropiată de ei. Iar imaginile de mai sus sunt grăitoare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg