Ilie Năstase, după ce a luat acasă mai mulţi refugiaţi ucraineni: "Mie mi-e frică. Nu ai cum să te pui cu ruşii"

10 martie, 2022
1 ilie jpg jpeg

General în rezervă, marele tenisman român s-a arătat solidar cu cauza refugiaţilor ucraineni, dar spune că 

La cei 75 de ani ai săi, Ilie Năstase a văzut multe, dar nu a crezut vreodată că va trăi în vreme de război. Şi asta chiar dacă are gradul de general-maior în rezervă (cu două stele), conferit printr-un decret prezidenţial din 1 decembrie 2008, în mandatul lui Traian Băsescu.

Invazia rusă din Ucraina, atât de aproape de graniţa cu România şi care are toate şansele să escaladeze într-un conflict regional, dacă nu chiar global, îl sperie pe fostul mare sportiv.

stanga
dreapta
1 ilie jpg jpeg

„Sunt general, dar nu cred că am putere. Mie mi-e frică. Nu ştiu de ce, dar mi-e frică", a spus Ilie Năstase prin telefon pentru Ştirile ProTV. "Nu avem cum să ne punem cu ruşii. Ce să facem cu 150 de soldaţi americani? Mi-e frică mai tare, plus că nu suntem pregătiţi. Nu avem armată, nu avem nimic”, a continuat el.

Cu toate acestea, atunci când i s-a solicitat ajutorul, el şi soţia sa, Ioana, au sărit în sprijinul unor refugiaţi intraţi în ţară pe la vama Isaccea. „Am luat cinci copii şi cinci femei acasă. Sunt disperaţi, cu copilaşi de patru luni. Oamenii nu au treabă, politicienii sunt de vină”, a mai spus Ilie Năstase, care a cazat opt persoane în apartamentul Ioanei din Constanţa, iar alte două persoane în casa fiului acesteia.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg