Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au logodit

6 septembrie, 2011

Deşi nu credea că se va recăsători după divorţul de fosta lui soţie, Amalia, celebrul tenisman a cerut-o de nevastă pe actuala lui iubită, Brigitte Sfăt, în vacanţa pe care au petrecut-o împreună la Saint-Tropez.

Deşi nu credea că se va recăsători după divorţul de fosta lui soţie, Amalia, celebrul tenisman a cerut-o de nevastă pe actuala lui iubită, Brigitte Sfăt, în vacanţa pe care au petrecut-o împreună la Saint-Tropez.

La cei 65 de ani ai săi, Ilie Năstase se află la un nou început de drum. În ciuda multelor femei care s-au perindat prin viaţa sportivului şi a celor trei mariaje încheiate cu divorţ (cu Dominique Grazia în 1972, cu Alexandra King în 1984 şi cu Amalia Teodosescu în 2004), Ilie Năstase mai dă o şansă căsătoriei şi vrea s-o ducă pe actuala lui iubită la altar.

Timişoreanca în vârstă de 34 de ani, pe care fostul tenismen a cunoscut-o prin intermediul emisiunii „Acces direct“, spune că a rămas uimită în momentul în care Ilie a cerut-o în căsătorie la St. Tropez. Prima dată a crezut că a fost vorba de o glumă, dar Ilie Năstase a revenit cu cererea şi a doua zi. Brigitte a acceptat pe loc, însă, deocamdată, nu au stabilit data căsătoriei.

„Bineînţeles că aş fi încântată să fiu soţia lui, însă nu am stabilit nimic. Ilie m-a cerut de soţie în seara în care am ajuns la hotel la St. Tropez. La început am crezut că a fost o glumă sau că a băut prea mult, însă a doua zi m-a întrebat dacă nu m-am răzgândit, aşa că mi-am dat seama că vorbeşte serios. Nu vrem să grăbim lucrurile. Probabil că nu o să facem nuntă, doar o să ne oficializăm relaţia“, a declarat Brigitte Sfăt.

„Amândoi vrem să ne căsătorim, dar asta nu înseamnă că ne grăbim. Dacă o să se întâmple, o să se întâmple“, a adăugat Ilie Năstase.

Foto: OK!Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg