Ilinca Vandici a divorțat de Andrei Neacșu după 6 ani de căsnicie: „Într-un mod cât se poate de discret”

17 iulie, 2023

După șase ani de căsnicie, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Anunțul l-a făcut chiar prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”.

ilinca vandici e1633708728620 jpg

Deși erau despărțiți de mai multe luni, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au semnat abia de curând actele pentru separarea legală. Pentru wowbiz.ro, Ilinca Vandici a confirmat că a divorțat, că e femeie liberă. 

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro. Anunțul prezentatoarei de la Kanal D vine după ce în mai a confirmat despărțirea de soț. 

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, ea s-a confesat fanilor ei: „Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a transmis atunci Ilinca Vandici.

La un an după ce s-au cunoscut, prezentatoarea Ilinca Vandici și soțul ei au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian. El are acum 5 ani.

Ilinca Vandici: „I-aș ierta absolut orice”

În urmă cu mai bine de un an, Ilinca Vandici făcea dezvăluiri despre relația ei cu Andrei Neacșu într-un podcast. „Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de tolerată pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată.

Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Foto: Facebook, arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg