Ilinca Vandici a vorbit despre sarcină FOTO

10 ianuarie, 2017
Ilinca Vandici insarcinata Teo Show jpeg

Însărcinată în 12 săptămâni, prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!", de la Kanal D, a vorbit în premieră despre stările prin care trece ca viitoare mămică.

image

Invitată în emisiunea "Teo Show", Ilinca Vandici a arătat tuturor ecografia bebeluşului ei şi a vorbit despre sarcina ei, după 8 luni de relaţie cu Andrei Neacşu.

"Sunt o gravidă foarte norocoasă, nu mi-a fost rău, nu am pofte, doar că mi-e foarte foame, aş mânca în permanenţă. Nu mai pot să stau nemâncată cu orele, cum stăteam eu până acum. În rest, slavă Domnului, n-am simţit deloc până acum că am trei luni de sarcină", a spus Ilinca, care şi-ar dori un băieţel.

image

Întrebată dacă va renunţa la "Bravo, ai stil!", Ilinca a răspuns că: "Vom duce sezonul până la capăt sau aproape până la capăt. Dacă mă ajută Dumnezeu şi mă simt foarte bine şi poate, cine ştie, nasc după termen, voi reuşi să duc emisiunea până la sfârşit. Dacă nu, vom vedea care va fi formula pe care o vom găsi. Dar, oricum, îmi doresc foarte mult ca la marea finală din sezonul 2 să fiu eu acolo, dar asta vedem. În iulie trebuie să nasc, când va fi şi sfârşitul sezonului. Sunt convinsă că lucrurile se vor aşeza perfect pentru mine", i-a mai spus ea lui Teo Trandafir.

Cât despre viitorul tată, Andrei Neacşu, Ilinca ne spune că "E leşinat! Cred că este unul dintre cei mai fericiţi tătici posibili existenţi în viaţă, pentru că şi-a dorit foarte mult un copil şi, încă de când m-a cunoscut, asta mi-a spus: "Tu eşti mama perfectă. Tu eşti femeia perfectă. Tu eşti cea mai frumoasă mămică din lume. Eu cu tine vreau neapărat un copil. Musai să facem copil!". S-a întâmplat cumva  să simt şi eu aceleaşi lucruri şi s-a întâmplat să consider că Andrei este bărbatul potrivit pentru care merită să-i dăruiesc un copil".

"Nu ne-am gândit în mod oficial la un nume, însă îmi doresc foarte tare, dacă ne ajută Dumnezeu şi va fi băiat, aşa cum îmi doresc, să poarte numele Ioan, pe care l-a purtat şi tatăl meu, pentru că, cumva, mi se pare că se bucură foarte mult pentru mine şi atunci vreau ca măcar acest gest să-l fac pentru el", a mai spus ea foarte emoţionată despre regretatul ei tată.Recente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg