Ilinca Vandici, emoții mari în prima zi de școală a fiului ei, Zian

9 septembrie, 2024

Timpul a trecut repede și pentru frumoasa prezentatoare de la Kanal D, al cărei băiețel este, din toamna aceasta, elev.

Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg

Azi a fost o zi plină de emoții pentru cei ai căror copii au început, oficial, un nou an de grădiniță, de școală ori de liceu. Dar pentru Ilinca Vandici, această zi de 9 septembrie a fost cu atât mai mult o zi plină de semnificație și de încărcătură emoțională, atât pe plan personal, cât și profesional.

Vedeta postului Kanal D are, de anul acesta, un școlar acasă! Ea s-a pregătit sufletește pentru începutul unui nou capitol important în viața fiului său, Zian, care a instrat azi în clasa I, dar și pentru debutul noului sezon al emisiunii „Follow Us!”, la Kanal D.

Este o zi foarte frumoasă pentru noi, încărcată cu emoții din acelea frumoase. Pe de-o parte, pentru că a început un nou sezon „Follow Us!” la Kanal D, de la ora 08:00. Pe de altă parte, Zian a început clasa I. A mai crescut, iar acum pășește într-un mediu frumos, care sper să-i aducă experiențe extraordinare din toate punctele de vedere”, a declarat Ilinca Vandici.

Pregătirile pentru noul an școlar au fost făcute din timp, cu atenție și migală, pentru ca micuțul Zian să aibă uniforma și rechizitele necesare gata pentru prima lui zi de clasa I.

„Am comandat din timp uniforma, ghiozdanul și penarul cu personajele preferate din Roblox, noua pasiune a lui Zian. Ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă începutul școlii, colectivitatea și toate lucrurile frumoase pe care urmează să le trăiască”, a mai adăugat vedeta.

Pe lângă emoțiile legate de începutul școlii, Ilinca Vandici este entuziasmată și de începerea noului sezon „Follow Us!”, la Kanal D. Telespectatorii Kanal D sunt invitați să înceapă diminețile cu energie și bună dispoziție, de luni până vineri, începând cu ora 08:00. Noul sezon va aduce subiecte captivante de actualitate, lifestyle și divertisment, abordate într-o manieră autentică și accesibilă.

FOTO: Kanal D, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg