Ilinca Vandici, exasperată de Crăciun! Are o vacanță de coșmar, departe de ce-și planificase

27 decembrie, 2022
Ilinca Vandici, de Crăciun în Mexic  (1) jpg

Uneori, oricât de meticulos ai programa o vacanță, există situații care nu pot fi controlate de nimeni.

Este și cazul Ilincăi Vandici, pe care mult așteptata călătorie de Crăciun s-a dovedit un fiasco total. Și nu, nu fiindcă ar fi nimerit la vreun hotel prost, ci pentru că vremea în Mexic este neașteptat de neprietenoasă. Aflată la capătul pământului, dar și al răbdării, Ilinca Vandici a dezvăluit prietenilor săi virtuali cu ce năpastă se confruntă.

Prezentatoarea Kanal D a plecat cu fiul său și cu soțul în îndepărtatul Mexic, sperând să se bucure de soare, plajă, mare, dar și de fotografii noi pentru contul de Instagram. Căci, cum a prins câteva momente fără ploaie, Ilinca Vandici a dat buzna pe plajă pentru a realiza o ședință foto în costum de baie, într-un cadru idilic, dar... ce e drept, înnorat.

„Primele poze după 3 zile de stat în cameră… Încă plouă…Realitatea e că am stat în costum de baie doar 5 minute, după care am pus repede prosoapele pe noi cât să ne bucurăm puțin, măcar de peisaj (care e superb) și de aerosoli, că de vreme bună nu avem șanse…încă! Nu am știut că în Mexic, în această perioadă, sunt mai multe șanse de ploaie decât de vreme bună! Peste tot pe unde am căutat și întrebat recenziile erau foarte bune…

Noi ca noi, că suntem adulți, trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul… Îl roagă în fiecare zi pe Dumnezeu să ne dea soare ca să poată sta la plajă… Și adevărul e că e tare dificil să-i consumi energia când nu ai ce face efectiv…

Deci, până acum, din păcate, nu am vești bune, dar sper totuși ca după atâta drum și atâta nevoie de această vacanță, într-un final va ieși soarele!”, a scris vedeta Kanal D Ilinca Vandici pe Instagram, în dreptul imaginilor în costum de baie.

„Am ajuns în Mexic dar, dacă îmi spunea cineva că după un zbor de 15 ore o să ajung în Mexic, unde speram la soare, la vreme bună, la plajă… Plouă de două zile în Mexic, ceva ce n-a văzut Parisul. E groaznic de urât. Ieri a fost foarte frig, azi e mai bine. Peisajul e superb, hotelul e superb, doar că nu te poți bucura. Am stat ieri efectiv toată ziua în cameră. Am dormit și am mâncat. Nu vă mai zic. Copilul mai avea putin și spărgea un geam ceva. Fiind și ziua de Crăciun, evident că totul era închis. Nu aveam unde să ieșim să vizităm. Azi o să ieșim din hotel și o să încercăm să ne dăm cu ATV-urile și așteptăm ziua de mâine când se anunță soare. N-am crezut că o să avem așa sărbători urâte. Nu am văzut raze de soare de când am venit. Aia e”., a constatat Ilinca Vandici.

„Surpriză, nu ne-am mai dat nici cu ATV-urile. De ce? Pentru că a început să plouă torențial! Daaar, în ciuda ploii, am venit la plajă. Nu e foarte caldă apa, nu e foarte cald afară, dar am decis să ne bucurăm”, a mai spus Ilinca Vandici, ușor traumatizată că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg