Ilinca Vandici s-a despărțit de Andrei Neacșu, tatăl copilului ei: „Este o perioadă grea...”

15 mai, 2023

Într-o postare pe rețelele de socializare, Ilinca Vandici a anunțat că ea și Andrei Neacșu, soțul ei, s-au despărțit. Se implică în continuare în creșterea și educarea băiețelului lor, Zian.

2 ilinca vandici nasa de cununie 2021 andrei neacsu 1 jpg jpeg

După șase ani de iubire, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au separat. Prezentatoarea emisiunii „Beavo, ai stil” de la Kanal D2 recunoaște că nu traversează o perioadă ușoară. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a transmis pe rețelele de socializare Ilinca Vandici.

La un an după ce s-au cunoscut, prezentatoarea Ilinca Vandici și soțul ei au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian. El are acum 5 ani. 

Ilinca Vandici: „I-aș ierta absolut orice”

În urmă cu mai bine de un an, Ilinca Vandici făcea dezvăluiri despre relația ei cu Andrei Neacșu într-un podcast. „Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de tolerată pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată.

Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, a mărturisit Ilinca Vandici.

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 și au plecat”, a mai zis Ilinca Vandici. 

Foto: arhivă, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg