Imagine emoționantă cu Bruce Willis. Actorul e grav bolnav, familia s-a reunit mai devreme pentru Crăciun

14 decembrie, 2022
Demi Moore și Bruce Willis în familie (1) jpg

Imaginile emoționante au fost publicate de Demi Moore, fosta soție a actorului.

Se știe deja că Demi se înțelege perfect cu actuala soție a lui Bruce Willis. Tocmai de aceea, vor să profite la maxim de timpul petrecut împreună cu el și s-au revăzut înainte de Crăciun, ca să intre din timp în atmosfera specifică de Sărbători.

Cu brad și mese în familie, Demi Moore a precizat pe contul său de socializare: ”Suntem o familie. Intrăm deja în spiritul de Sărbători.”

Demi Moore este foarte apropiată de fostul soț, dar și de soția acestuia. Îi vedem pe toți unul lângă altul, în timp ce Bruce Willis ține în brațe cățelul lui Demi, un toy dog cu personalitate.

Imaginile au fost foarte apreciate de fani, care i-au urat marelui actor multă sănătate. Din păcate, starea lui Bruce Willis este din ce în ce mai precară.

Apropiații au declarat pentru presa internațională că boala a evoluat destul de mult, iar problemele de sănătate sunt tot mai grave. Familia este foarte îngrijorată și spera ca sărbătorile să aducă o minune pentru actor.

Sănătatea lui Bruce Willis se deterioarează rapid

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, au spus apropiații pentru presa internațională.

Demi Moore, Emma Heming și fiicele actorului îl iubesc necondiționat și să roagă pentru un miracol de Crăciun.

În urmă cu câteva zile, Sylvester Stallone le povestea fanilor săi că îi este foarte greu să vadă cum Bruce Willis suferă și nu îi vine să creadă ca starea sa este instabilă și se îndreaptă tot spre mai rău. Boala l-a scos anul acesta din ”cetatea filmului”, însă munca sa va rămâne nemuritoare.

Afazia, boala de care suferă Bruce Willis, apare, în majoritatea cazurilor, în urma unui accident vascular cerebral, ca urmare a unei tumori la nivelul creierului sau a unei boli neurologice, precum Alzheimer. Cu toate că în multe situaţii afazia este tratabilă, procesul de recuperare în sine este anevoios, cerând multă răbdare şi perseverenţă.

Până la urmă, este bine că Bruce are o familie atât de mare şi unită, care să-l ajute să treacă cu bine peste această încercare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg