Imagine înduioşătoare cu prinţul Charles mic şi tatăl său, ducele de Edinburgh. Fotografia a marcat Ziua Tatălui

21 iunie, 2021
2 elisabeta philip charles si george jpg jpeg

Cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită ieri, 20 iunie, familia regală britanică a postat pe contul său de socializare o imagine înduioşătoare cu prinţul Charles, mic, şi cu părinţii lui, regina Elisabeta şi ducele de Edinburgh.

Familia regală a scris pe Instagram: ”Tuturor taţilor din lume vă dorim o zi minunată!”.

Fotografia dată publicităţii înfăţişează familia regală în 1951, la Balmoral. Micul prinţ Charles face deliciul celor prezenţi când a încălecat o statuie, sub privirile pline de dragoste ale reginei Elisabeta a II-a, a prinţului Philip şi a regelui George al VI-lea, tatăl Elisabetei.

Pe vremea aceea, regele trăia, iar Elisabeta era doar mamă, departe de grijile şi responsabilităţile statutului de regină.

Situaţia avea să se schimbe curând. Elizabeth în 1947 s-a căsătorit cu Philip, Duce de Edinburgh, un fost prinţ al Greciei şi Danemarcei, cu care are patru copii: Charles, Prinţ de Wales, Anne, Prinţesă Regală, Andrew, duce de York şi Edward, Conte de Wessex. A fost căsătorită cu Prinţul Philip timp de 73 de ani, până la moartea acestuia, la 9 aprilie 2021.

Când tatăl ei a murit în februarie 1952, Elizabeth a devenit şef al Commonwealth şi regină a şapte ţări independente ale Commonwealth-ului. Când a preluat tronul, în februarie 1952, avea doar 25 de ani, iar la încoronare 27 de ani, fiind deja mamă a doi copii.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg