Imagine inedită cu Pierce Brosnan și soția sa, în costum de baie. Iubirea lor, intensă ca la început!

6 iunie, 2023

Starul din James Bond știe exact cum să mențină pasiunea aprinsă în cuplul pe care-l formează de mai bine de 20 de ani cu soția sa, Keely Shaye Brosnan. Și are grijă ca acest aspect să fie cunoscut de fanii săi.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg

Topit de iubire, așa este Pierce Brosnan în relația cu soția Keely Shaye Brosnan. Cea mai recentă dovadă este o postare recentă încă de pe vremea când erau tineri îndrăgostiți. Superbul actor în vârstă de 70 de ani a publicat o fotografie când pasiunea dintre ei era la început. ”Homeward bound/În drum spre casă” este descrierea pe care Pierce Brosnan a adăugat-o imaginii adorabile cu el și soția, Keely Shaye Brosnan. Erau amândoi atât de tineri și de îndrăgostiți! Actorul o ține în brațe și pare că se îmbată cu mirosul pielii sale, în timp ce Keely Shaye Brosnan privește în zare, cu zâmbetul pe buze, este îmbrăcată cu un costum de baie întreg și o rochiță estivală transparentă. Pierce Brosnan este îmbrăcat în alb și are cămașa descheiată complet.

Brosnan în tinerețe PNG

Relația lor a fost cumva una salvatoare, încă de la început. Viața actorului fusese înainte presărată cu o tragedie, moartea primei soții. Keely Shaye Brosnan i-a fost însă suflet pereche, chiar dacă în ultimii ani, ea a devenit ținta tabloidelor, din cauza kilogramelor în plus acumulate. Pierce i-a fost mereu alături și a demonstrat că nu-i pasă de asta, ci doar o iubește așa cum este.

Keely Shaye Brosnan a fost model în tinerețe, a cochetat și cu teatrul, a fost și prezentatoare TV. De asemenea, jurnalist, autor de carte, corespondent pe probleme de mediu.

Împreună cu Pierce Brosnan au alcătuit o echipă imbatabilă, de succes, care a reușit să strângă și o avere impresionantă. Potrivit Celebritynetworth.com, Keely Shaye-Brosnan a produs net cca 100 milioane dolari, în timp ce soțul său are cca 200 milioane de dolari.

Cei doi s-au cunoscut în 1994 și s-au căsătorit în 2001. Au împreună doi fii, pe Dylan, în vârstă de 26 de ani, și pe Paris, în vârstă de 22 de ani.

Fanii au apreciat imaginea postată de Pierce Brosnan și s-au întrecut în comentarii laudative la adresa cuplului: ”Este minunat să vedem un cuplu atât de longeviv, mai ales în vremurile noastre”, a fost doar unul dintre comentarii.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg