Imagine rară cu familia lui Dan Negru: soția și copiii prezentatorului. De ce a simțit să publice poza

4 septembrie, 2023

Legată de noi începuturi, așa este toamna și pentru îndrăgitul prezentator Dan Negru, care a făcut un gest pe care îl face atât de rar. Omul de televiziune recunoaște candid: ”Pun rar poze cu ai mei!”

dan negru foto kanal d jpg

”Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins!

Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei... Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară !”, a scris cu duioșie Dan Negru, iar imaginea de familie este minunată, în Delta Dunării, o destinație splendidă pe care prezentatorul o adoră.

Dan Negru și familia jpg

Și nu doar că o adoră, ci chiar o vizitează intens.

Nu de mult el a mai avut o intervenție în online în care își exprima regretul că românii nu vizitează Delta Dunării la fel de des cum vizitează alte țări.

Dan Negru urmează să revină pe sticlă la Kanal D, cu proiectul său Jocul Cuvintelor, care a fost atât de bine primit de telespectatori. Celebru și pentru prietenia sa adorabilă cu Florin Piersic, marele actor a realizat un material spectaculos de promovare a emisiunii. Cei doi au o intervenție minunată împreună legată de perioada în care Dan va reveni la TV provocând oamenii să găsească cuvintele lipsă.

De cuvinte însă Dan Negru nu duce lipsă. El își folosește admirabil contul de socializare pentru a atrage atenția românilor în legătură de realitățile cotidiene. Inclusiv legate de limba română, a cărei zi mulți au marcat-o recent în online: 

”Suntem niște ipocriți toți ăștia care vorbim limba romană in public și o "felicităm" de ziua ei, azi! Eu o stâlcesc de multe ori, o vorbesc bolovănos, inexpresiv și sărăcăcios! Politicienii care o felicită azi o umilesc și ei pentru că n-o apără acolo unde e umilită, in Buceag, in Valea Timocului și in multe alte locuri.

Toti o batjocorim zilnic!

Așa cum unii încearcă să se lase de fumat, așa încerc eu să mă las de înjuraturi. Cuvintele sunt vii, străbat sufletul.

Încerc azi, de ziua limbii române, să nu înjur!

Măcar atât să facem azi!

"Folosirea urâtă a cuvintelor nu e doar o greşeală de limbă, ci şi un mod de a face rău sufletelor" credea Socrate demult.”, a scris cu tristețe Dan Negru pe Facebook.

Foto: Facebook și Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg