Imagine rară cu Michael Douglas și fratele său. Care este motivul reuniunii

26 ianuarie, 2024

Starul din Basic Instinct are 78 de ani și este căsătorit cu Catherine Zeta-Jones. Recent, s-a fotografiat cu fratele său, o ipostază în care nu-l vezi des.

Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg

Familist până în măduva oaselor, Michael Douglas a împărtășit o fotografie rară cu el și fratele său, Joel.

Pentru a marca ziua de naștere a fratelui său mai mic, Michael, în vârstă de 79 de ani, și-a delectat fanii de pe Instagram cu o imagine specifică.

În fotografie, actorul din Ant-Man radia alături de „JoJo” pe terenul de golf. Se observă afecțiunea dintre ei, au șepci de baseball asortate, iar mezinul îl ține pe star pe după umeri.

Michael Douglas cu fratele său JoJo PNG

Joel a împlinit 77 de ani, diferența dintre el și Michael nu este așa de mare. Starul din Basic Instinct mai are doi frați vitregi paterni, Eric și Peter. Primul a murit tragic în 2004 din cauza unei „intoxicații acute” în urma efectelor combinate ale alcoolului, tranchilizantelor și calmantelor.

Joel nu este actor ca faimosul său frate, dar și-a făcut o carieră în industria filmului ca producător și manager de producție.

Michael și Joel sunt fiii lui Kirk Douglas și ai soției acestuia, Diana.

Tatăl și fiul filmului: Kirk & Michael Douglas, cei doi titani ai Hollywoodului jpeg

Michael Douglas și-a adorat tatăl. La un moment dat, a mărturisit care ar fi fost cel mai înțelept sfat pe care i l-ar fi dat celebrul său tată. Ei bine, Kirk Douglas i-a spus așa: ”Orice faci în viață, fă-o cu cea mai mare responsabilitate. Nu face lucrurile de mântuială.”

Și da, Michael Douglas a dovedit cu vârf și îndesat că i-a urmat sfatul tatălui său. Este un profesionist desăvârșit.

Starul se află în India de câteva săptămâni bune, alături de frumoasa sa soție, Catherine Zeta-Jones. Cei doi au petrecut inclusiv Anul Nou acolo, urându-le fanilor împreună la mulți ani.

Catherine şi Michael s-au cunoscut în august 1998, la Festivalul de Film de la Cannes, prin prietenii comuni Antonio Banderas şi Melanie Griffith - actorul povestind la un moment dat că a simţit că ea e aleasa după ce a afat că e născută în aceeaşi zi cu el - 25 septembrie - şi iubeşte golful.

Mai mult, la prima lor întâlnire Michael nu s-a sfiit să-i spună: "Ştii, eu voi fi tatăl copiilor tăi". De Anul nou, în 1999, Douglas a cerut-o în căsătorie la casa lui din Colorado - iar nunta care a urmat în noiembrie 2000 a fost una de anvergură. Printre cei 300 de invitaţi s-au numărat vedete de primă mână ca Sharon Stone, Jack Nicholson, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Whoopi Goldberg şi Tom Hanks. Catherine a purtat o rochie semnată Christian Lacroix, care a costat 250.000 de dolari - iar întregul eveniment a avut cheltuieli totale de peste 1.500.000 de dolari. Aceasta a fost suma vehiculată, deşi Catherine a povestit că Michael nu a vrut să-i divulge niciodată exact cât s-a cheltuit.

Foto: Getty Images și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg