Imagine rară cu Michael Douglas și fratele său. Care este motivul reuniunii

26 ianuarie, 2024

Starul din Basic Instinct are 78 de ani și este căsătorit cu Catherine Zeta-Jones. Recent, s-a fotografiat cu fratele său, o ipostază în care nu-l vezi des.

Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg

Familist până în măduva oaselor, Michael Douglas a împărtășit o fotografie rară cu el și fratele său, Joel.

Pentru a marca ziua de naștere a fratelui său mai mic, Michael, în vârstă de 79 de ani, și-a delectat fanii de pe Instagram cu o imagine specifică.

În fotografie, actorul din Ant-Man radia alături de „JoJo” pe terenul de golf. Se observă afecțiunea dintre ei, au șepci de baseball asortate, iar mezinul îl ține pe star pe după umeri.

Michael Douglas cu fratele său JoJo PNG

Joel a împlinit 77 de ani, diferența dintre el și Michael nu este așa de mare. Starul din Basic Instinct mai are doi frați vitregi paterni, Eric și Peter. Primul a murit tragic în 2004 din cauza unei „intoxicații acute” în urma efectelor combinate ale alcoolului, tranchilizantelor și calmantelor.

Joel nu este actor ca faimosul său frate, dar și-a făcut o carieră în industria filmului ca producător și manager de producție.

Michael și Joel sunt fiii lui Kirk Douglas și ai soției acestuia, Diana.

Tatăl și fiul filmului: Kirk & Michael Douglas, cei doi titani ai Hollywoodului jpeg

Michael Douglas și-a adorat tatăl. La un moment dat, a mărturisit care ar fi fost cel mai înțelept sfat pe care i l-ar fi dat celebrul său tată. Ei bine, Kirk Douglas i-a spus așa: ”Orice faci în viață, fă-o cu cea mai mare responsabilitate. Nu face lucrurile de mântuială.”

Și da, Michael Douglas a dovedit cu vârf și îndesat că i-a urmat sfatul tatălui său. Este un profesionist desăvârșit.

Starul se află în India de câteva săptămâni bune, alături de frumoasa sa soție, Catherine Zeta-Jones. Cei doi au petrecut inclusiv Anul Nou acolo, urându-le fanilor împreună la mulți ani.

Catherine şi Michael s-au cunoscut în august 1998, la Festivalul de Film de la Cannes, prin prietenii comuni Antonio Banderas şi Melanie Griffith - actorul povestind la un moment dat că a simţit că ea e aleasa după ce a afat că e născută în aceeaşi zi cu el - 25 septembrie - şi iubeşte golful.

Mai mult, la prima lor întâlnire Michael nu s-a sfiit să-i spună: "Ştii, eu voi fi tatăl copiilor tăi". De Anul nou, în 1999, Douglas a cerut-o în căsătorie la casa lui din Colorado - iar nunta care a urmat în noiembrie 2000 a fost una de anvergură. Printre cei 300 de invitaţi s-au numărat vedete de primă mână ca Sharon Stone, Jack Nicholson, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Whoopi Goldberg şi Tom Hanks. Catherine a purtat o rochie semnată Christian Lacroix, care a costat 250.000 de dolari - iar întregul eveniment a avut cheltuieli totale de peste 1.500.000 de dolari. Aceasta a fost suma vehiculată, deşi Catherine a povestit că Michael nu a vrut să-i divulge niciodată exact cât s-a cheltuit.

Foto: Getty Images și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg