Imagini de colecție cu Dana Săvuică din anii studenției, de la malul mării! Cum arăta la 20 de ani

25 iulie, 2023

Dana Săvuică a fost unul dintre cele mai apreciate fotomodele din perioada comunismului, ea a fost și prim vedetă din România care a pozat în Playboy!

Dana Săvuică jpg

Dana Săvuică, în vârstă de 53 de ani, și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu imagini din adolescență și din anii studenției. Fostul fotomodel a distribuit pe Facebook și Instagram mai multe fotografii de la mare. În acest fel ea a demonstrat de ce a avut așa succes uriaș în urmă cu ani de zile, în perioada comunismului, ca fotomodel.

Avea o siluetă impecabilă și trăsături deosebite. „Anii studenției la Marea Neagră și distracție în stațiunea tineretului, Costinești. Amintiri frumoase pe care le țin în albume cu fotografii și pe care le-am scos acum la lumină, poze de când aveam 17 ani, 20 de ani…”, a scris Dana Săvuică în mediul online. 

Fanii nu s-au abținut și au reacționat la imaginile postate de vedetă, care apare la plajă și la piscină în costum de baie, în diverse ipostaze. „Superbă! Și atunci și acum! Vă urmăresc cu drag încă de când eram un copil! O adevărată doamnă!”, „Pamela Anderson în ultimă poza”. „Superbă atunci şi acum”, i-au transmis urmăritorii. 

Dana Săvuică și-a micșorat sânii de curând

Dana Săvuică e cunoscută publicului larg drept prima femeie din România care a pozat în ediția locală a revistei Playboy, în noiembrie 1999. Ea s-a remarcat și datorită siluetei sale și bustului ei generos.

În urmă cu câteva luni, vedeta a luat o decizie drastică, a hotărât să își micșoreze bustul. Medicii i-au recomandat să facă intervenția din rațiuni medicale, căci Dana Săvuică avea mari dureri de spate. În martie, ea s-a urcat pe masa de operație. „Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor”, a anunțat Dana Săvuică pe Instagram, la prima oră a dimineții, explicând și motivul. „După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje.

Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial, aceea că trebuie să stai bine la capitolul „sâni frumoși”. Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe ține”, își argumentează ea alegerea.

După intervenție, Dana Săvuică a revenit pe Instagram și s-a declarat foarte mulțumită de rezultat.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg