Imagini din conacul de lux în care Mariah Carey şi-a serbat ziua de naştere

30 martie, 2017
mariah carrey png

Dacă este ziua ta de naştere, sigur îţi doreşti să te simţi răsfăţată, iar Mariah Carey nu face nici ea excepţie de la această regulă. Diva şi-a sărbătorit cei 47 de ani, împeună cu familia şi cu mai tânărul său iubit, Bryan Tanaka, într-un conac de lux din Cabo San Lucas. Proprietatea  este estimată la valoarea de 25 de milioane de dolari, conacul Fryzer fiind cel mai scump la închirieri din tot oraşul - are şase dormitoare şi opt băi amenajate ca-n poveşti, fiind situat într-un cartier exclusivist în comunitatea Villas del Mar.

Mini palatul de 770 de metri pătraţi are un teatru privat, o cramă, o sală de fitness complet echipată, o piscină de 185 de metri pătraţi şi încă un teren imens care înconjoară proprietatea. De asemenea, locaţia se închiriază la pachet cu personalul care include un bucătar chef, un majordom, şofer şi cineva care se ocupă de curăţenie.

Situată pe un deal, vila de lux este retrasă, perfectă pentru starurile care vor să petreacă o vacanţă departe de ochii indiscreţi ai oamenilor, dar şi de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Pe lângă aceste avantaje de necontestat, mai este şi priveliştea uimitoare spre Marea Cortez şi coasta Baja. Mariah a distribuit o fotografie pe contul său de Instagram din sufrageria imensă a Casei Fryzer şi a ţinut să mulţumească gazdelor printr-un mesaj: „Vă mulţumesc @casafryzer pentru această casă frumoasă din Cabo. Mulţumesc tuturor pentru dragostea şi urările voastre“.

Pentru cei care îşi doresc să-i calce divei pe urme şi să stea pentru câteva zile în locaţia exclusivistă în Carey şi-a petrecut ziua de naştere, conacul poate fi rezervat prin Airbnb pentru o sumă exorbitantă, de  10.295 $ pe noapte, preţ care creşte simţitor în weekend la 15.450 dolari.

Foto: Instagram, AirbnbRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE