Imagini fabuloase din luna de miere a lui Lady Amelia Spencer! Unde se relaxează cu soțul

13 aprilie, 2023

Lady Amelia Spencer și partenerul ei s-au căsătorit luna trecută în Africa de Sud, iar acum se bucură de o lună de miere de vis!

Lady Amelia Spencer și soțul în luna de miere jpg

Nepoata regretatei Prințese Diana pare că iubește viața de femeie căsătorită. Recent, Lady Amelia Spencer, în vârstă de 30 de ani, le-a arătat fanilor pe Instagram cum se relaxează în luna de miere.

La câteva săptămâni de la nuntă, Amelia și partenerul ei, Greg Mallett, se bucură de prima lor escapadă ca soț și soție în Coco Bodu Hithi, Maldive. Într-un set de fotografii pe care Lady Amelia Spencer le-a postat pe Instagram, ea și Greg împărtășesc un sărut pe plajă, cu apa albastră și cerul asortat servind drept fundal uimitor.

Lady Amelia Spencer, fiica fratelui Prințesei Diana, Charles, al nouălea conte Spencer, și a primei sale soții, Victoria Aitken, a împărtășit, de asemenea, o fotografie în care iese din apă, arătându-și formele în costumul de baie cu volane. Amelia și Greg s-au pozat și cu echipamentul de scufundări, apoi cei doi și-au arătat chiar și micul dejun generos.

„Primele zile din luna noastră de miere magică ☀️🏝️💙 @coco_resorts #cocomoments", a scris ea în dreptul fotografiilor postate. 

La secțiunea de comentarii, surorile ei, Lady Eliza Spencer, în vârstă de 30 de ani, și Lady Kitty Spencer, în vârstă de 32 de ani, au reacționat la imaginile sale. „Acest loc arată uimitor!!! Wow!!! Luna de miere de vis 🌴🐚💦", a scris Kitty, în timp ce Eliza, geamăna Ameliei, a adăugat: „Atât de frumos 😍ce lună de miere de vis 💗”. 

Lady Amelia Spencer și Greg s-au căsătorit în Africa de Sud, pe 21 martie

Ceremonia de nuntă a avut loc într-o locație superbă și inedită, în vârf de munte. Lady Amelia Spencer și Greg Mallett, cel care-i este iubit de 14 ani, au ales să-și unească destinele la Ferma La Cotte, în apropiere de Cape Town, Africa de Sud.

Panorama uluitoare a locației a fost depășită doar de mireasa însăși, Lady Amelia fiind strălucitoare într-o rochie personalizată creată de Atelier Versace, așa cum putem vedea din seria de fotografii publicate exclusiv de revista britanică Hello!.

Lady Amelia

Foto: Instagram, Hello MagazineRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg