Imagini incendiare cu Jennifer Lopez în bikini, aniversând împlinirea a 54 de ani. Diva este amețitoare

1 august, 2023

Splendida Jennifer Lopez și-a încântat fanii cu imagini spectaculoase, aniversare, în urma împlinirii a 54 de ani. Artista a mărturisit că adoră faptul că-și serbează ziua vara.

J Lo 54 png

Încă o dată, J Lo demonstrează că vârsta este doar un număr și pare hotărâtă să arate întregii lumii că frumusețea sa și tonusul său rezistă, în ciuda faptului că a împlinit 54 de ani. Inclusiv soțul său Ben Affleck a lăudat-o anul acesta într-un interviu, mărturisind că diva efectiv nu știe să îmbătrânească.

J Lo 54 ani jpg

Ca un cadou pentru fanii înrolați în baza de date a artistei cu emailul, aceștia au primit imagini unice de la petrecerea artistei, la fel cum a trimis și pozele de nuntă atât de așteptate, anul trecut: prin newsletter.

În fotografii, Jennifer Lopez își expune fizicul aproape fără de cusur într-un costum de baie minuscul, Valentino (980 USD), alb-negru cu un detaliu verde. Pe deasupra poartă un caftan tot Valentino, în set cu costumul de baie, al cărui preț ajunge la 5.900 de dolari.

Evident, Jennifer Lopez nu a uitat nici de accesorii, pe care le adoră. S-a fotografiat cu un splendid colier gros cu diamante, un lanț lung de aur cu pandantiv și cheie în capăt, cercei imenși de aur de la Misho (226 USD) și o foarte stilată pălărie neagră cu care a stat pe cap doar cât timp și-a realizat fotografiile dorite. Când a trecut în piscină, diva a optat pentru o pălărie mai de vară, albă, cu boruri largi. 

În contrast cu liniștea de la piscină, când J Lo a pozat glamour, așa cum o știm, pe Instagram diva a detaliat petrecerea, când la un moment dat, s-a urcat și pe masă să danseze.

J Lo 54 aniversare png

Din colajul foto nu au lipsit imaginile cu Ben Affleck, actorul care i-a devenit soț anul trecut și cu care face o echipă de milioane.

J Lo pe masă jpg

Marea petrecere, care a reunit doar prieteni apropiați, s-a dat în noua lor casă din Beverly Hills, în valoare de 60 milioane de dolari, și, potrivit informațiilor din newsletter, a fost organizată de Ben Affleck.

Foto: onthejlo.com, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg