Imagini inedite cu fetiţa Alinei-Maria şi a lui Nicolae al României. Cei doi au acordat un interviu publicaţiei "Point de Vue"

4 septembrie, 2021
1 fetita lui nicolae al romaniei si a alinei maria in vacanta png png

Maria Alexandra este vedeta unui pictorial de vacanţă publicat în paginile revistei prietene a cuplului princiar român.

În timpul vacanţei lor de pe litoralul românesc, Alina-Maria şi Nicolae al României au realizat un album foto candid cu fiica lor, Maria Alexandra, care a însoţit interviul reputatei publicaţii franceze "Point de Vue". Din paginile revistei, aflăm că cei doi au ales să-şi petreacă vara în ţară, cu ieşiri dese la munte şi la mare, pentru a scăpa de căldura din Bucureşti.

Şi, deşi ne-am fi aşteptat să aleagă o destinaţie de peste hotare, unde poate ar fi avut parte de mai multă intimitate, Alina-Marie de Roumanie a povestit că obişnuiesc să meargă des la Constanţa, oraşul său natal şi unul dintre locurile lor preferate. "Este un oraş şarmant, cu vedere la mare. Hotelul la care mergem este construit în 1896 şi a aparţinut Prinţului Şerban Sturdza, descendent al unei familii care le-a fost mereu fidelă regilor României. Este un loc plin de istorie, care ne place mult."

Cât despre micuţa Maria Alexandra, venită pe lume în noiembrie 2020, "adoră apa, încă de când s-a născut. Aşa că, atunci când a descoperit plaja, a fost un moment de bucurie, chiar dacă în primele zile, cum era şi normal, valurile au speriat-o puţin. Dar, oadtă ce s-a obişnuit, nu a mai vrut să iasă din apă."

Întrebat dacă viaţa în trei este dificilă, nepotul Regelui Mihai a spus că "e dificilă într-un sens pozitiv. E minunat să ai un copil. Iar Maria este plină de viaţă, mereu zâmbitoare...Şi a crescut atât de repede. Nu mi-am imaginat niciodată că a fi tată poate fi atât de frumos" - o spune cel care mai are o fiică de cinci ani, pe Iris Anna, dintr-o relaţie precedentă cu Nicoleta Cîrjan.

, confirmă şi Alina. 

continuă Nicolae.

4 241050111 411157677039845 8885267319360594675 n jpg jpeg

Iar activităţile nepotului Majestăţilor Sale Margareta sunt destul de solicitante, de vreme ce s-a apucat de apicultură. 

De partea cealaltă, soţia sa pregăteşte un album fotografic cu costumele tradiţionale româneşti, reînviind o pasiune mai veche a Reginei Maria, o mare iubitoare şi promotoare a folclorului autohton. Şi, în paralel, ca tânără mămică, derulează activităţi dedicate educaţiei fetiţelor.

FOTO: @dmosully David NivièreRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg