Imagini nemaivăzute cu Barack și Michelle Obama! Sărbătoresc 31 de ani de căsnicie

4 octombrie, 2023

Barack și Michelle Obama, mai fericiți ca niciodată, la 31 de ani de la nunta lor!

Barack Obama si Michelle Obama jpg

Barack Obama s-a lăudat cu soția sa "frumoasă" și "amuzantă", Michelle, cu ocazie celei de-a 31-a aniversare a căsătoriei lor. „La mulți ani, iubito! @MichelleObama", a scris fostul președinte, în vârstă de 62 de ani, pe rețelele de socializare, alături de o fotografie personală rară în care cei doi sunt surprinși împreună, pe un câmp.

El a continuat numind-o pe Michelle, în vârstă de 59 de ani, "strălucitoare, bună, amuzantă și frumoasă". „Sunt norocos să spun că ești a mea", a adăugat el. 

Michelle Obama a sărbătorit, de asemenea, aniversarea căsniciei sale printr-o postare separată, o fotografie, în care e surprinsă alături de soțul ei, având un zâmbet larg. „31 de ani și o viață de trăit", a scris vedeta. „Îmi place să trec prin viață cu tine alături de mine, @BarackObama. La mulți ani, dragule! ❤️."

De ce nu și-a suportat Michelle Obama soțul în primii ani de căsnicie

Cuplul, care are două fiice, Malia, în vârstă de 25 de ani, și Sasha, în vârstă de 22 de ani, s-a căsătorit în 1992 la Trinity United Church of Christ din Chicago. În ciuda speculațiilor care au apărut de multă vreme despre căsnicia lor, Michelle Obama a fost deschisă cu privire la suișurile și coborâșurile pe care le-au avut în timpul căsătoriei lor. Într-un interviu din decembrie 2022, fosta primă doamnă a recunoscut că "nu și-a putut suporta" soțul, în primii 10 ani de căsnicie, pentru că ea își asuma majoritatea sarcinilor casnice.

„Oamenii cred că sunt răutăcioasă când spun asta. E ca și cum ar fi fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soțul", a mărturisit ea. "Și ghiciți când s-a întâmplat? Când acei copii erau mici".

Michelle a explicat că sentimentele ei s-au transformat în "furie" atunci când Barack Obama reușea să găsească timp să joace golf sau să călătorească în interes de serviciu, în timp ce ea încerca să își echilibreze cariera de avocat și să fie în același timp mamă. „Și timp de 10 ani, când noi încercam să ne construim carierele și, știți, ne făceam griji cu privire la școală și la cine ce face, eu eram ca și cum: "Ugh, asta nu e chiar bine"", și-a amintit ea.

„Și ghici ce? Căsătoria nu este 50/50 - niciodată. (...) Suntem căsătoriți de 30 de ani. Aș prefera 10 ani răi decât 30".

Foto: Instagram, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg