Imagini noi de la fabuloasa nuntă a Anei Geoană cu Garrett Cayton din Veneția

18 septembrie, 2023

Trei zile și trei nopți au sărbători mirii cununia lor religioasă, care a avut loc în cel mai romantic loc posibil: Orașul Îndrăgostiților.

Ana Geoana si Garrett Cayton nunta de vis la Venetia   Instagram (7) jpg

Eternă iubire și-au jurat Ana Geoană și Garrett Cayton pe 28 august în fața familiilor reunite și a prietenilor sosiți din toate colțurile lumii chiar în cetatea eternă a iubirii, Veneția. Așa cum au promis anul trecut, când s-au căsătorit civil în România la Palatul Mogoșoaia și când familia Geoană a făcut cunoscută țara noastră familiei americane a mirelui, cei doi și-au păstrat pentru această vară momentul jurămintelor religioase, pe care și l-au imaginat ca având loc în orașul lor preferat.

Ecourile celei mai costisitoare nunți pe care a văzut-o vreodată o mireasă din România - se vehiculează sume între 2 și 5 milioane de euro, plătite de familia mirelui - se fac simțite și astăzi. Cum altfel, de vreme ce nuntașii au petrecut trei zile și trei nopți la Veneția, plimbați, răsfățați și distrați în cele mai exclusiviste locuri și cu cele mai rafinate preparate și atente servicii!

Iar Ana Geaonă, frumoasa și altfel discreta fiică a Mihaelei și a lui Mircea Geoană, s-a simțit cu adevărat ca o prințesă la brațul lui Garrett Cayton. Ținutele strălucitoare, locațiile VIP - doar nunta a avut loc la legendarul hotel Cipriani! - și petrecerile care s-au ținut lanț au făcut din uniunea de suflet a celor doi un eveniment memorabil pentru toți participanții.

La trei săptămâni după acel moment, fiica Secretarului General al NATO a publicat o serie de fotografii de la ceea ce pare a fi un bal mascat la Veneția, de imediat după nuntă - un fel de after party pentru prietenii lor. La acea petrecere, Ana Geoană a purtat o rochie ecru din mărgele și cristale, în timp ce Garrett Cayton a ales la ținuta lui all black un sacou cu cristale, ambii purtând și măști venețiene.

În alte fotografii, Ana apare într-o altă ținută cu bretele, tot cu mărgele aplicate, și având părul prins cu o fundă brodată cu inițialele lor, A și G.

Câteva fotografii adunate și de la prietenii lor, care s-au simțit cu adevărat răsfățați în acele trei zile la Veneția, inclusiv cu detalii de la ceremonie și cu rochia miresei (pe mânecile căreia au fost brodate cuvinte din jurământul sacramental), întregesc tabloul unei nunți de care se va mai vorbi mult timp de aici încolo.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears