Imagini senzaţionale cu Mihaela Rădulescu din culisele show-ului „Masked Singer”, care au lăsat-o mască pe Catrinel Menghia!

19 iulie, 2021
9 mihaela radulescu sexy hot masked singer vintage 1 jpg jpeg

Diva de la Monaco îşi merită pe deplin renumele: e sexy, distinsă şi are o atitudine demnă de vedetele Vechiului Hollywood.

Mihaela Rădulescu şi-a surprins fanii cu câteva ipostaze hot din vestiarul celui mai aşteptat show de la Pro TV, „Masked Singer”, din juriul căruia va face parte.

Vedeta s-a afişat în mai multe ţinute, însă una dintre ele le-a făcut pe colegele ei de breaslă să-i facă cele mai multe complimente. Este vorba despre un compleu alb, format din fustă, bustieră şi bolero, o creaţie fină semnată M. Marquise, cu aplicaţii de mărgele şi franjuri aurii, care au transformat-o pe Mihaela Rădulescu într-o apariţie seducătoare. Mai mult decât atât, cadrele alb-negru imortalizate de diva de la Monaco, cu aer vintage, potenţate de atitudinea de felină, machiajul cat-eye şi coafura clasică, au conturat un personaj retro, decupat parcă dintr-un film din Vechiul Hollywood.

Epitetele sunt flatante şi la superlativ: „Superbă!”, a notat Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., la unison cu soprana Irina Baianţ, „Wow, wow, wow”, a fost şi reacţia lui Catrinel Menghia, pe lângă alte complimente ca „divină”, „specială”, „supremă”, „the queen”, „belissima”, „preciosa”, plus peste 20.000 de like-uri.

"Munca mea nu este doar despre…cum arăt, ce port... Dar sunt a naibii de convinsă că şi asta contează, aşa că fac tot ce pot …şi am încredere în echipa mea de stilişti. Vă mulţumesc tuturor!", a notat ea în dreptul cadrelor în care apare alături de staff-ul ei. 

Mihaela Rădulescu intră în show-ul "Masked Singer România" cu gândul să demaşte cât mai multe personaje: ”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă - echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască.”

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg