Imagini superbe cu Alexia Eram în Santorini! Fiica Andreei Esca împlinește astăzi 23 de ani

31 august, 2023

Zi mare în familia Andreei Esca! Alexia Eram, fiica prezentatoarei, împlinește astăzi 23 de ani și sărbătorește departe de România, în Santorini, Grecia!

Alexia Eram Santorini jpg

În urmă cu câteva zile, Alexia Eram și Mario Fresh, iubitul ei, au părăsit România pentru a petrece o vacanță de vis în Santorini, Grecia. Ei au și un motiv de sărbătoare: aniversarea vedetei, care acum a împlinit 23 de ani. 

Alexia Eram petrece de ziua ei cele mai frumoase momente în Grecia, s-a pozat în locții emblematice de pe insulă, îmbrăcată într-o rochie bleu ciel, cu trenă. Și-a ales perfect și locația pentru poză, dar și momentul, exact la apus. 

Alături de Mario Fresh, fiica Andreei Esca s-a bucurat și de o plimbare cu barca, unde a îmbrăcat un costum de baie inedit, în partea de sus e roz, iar în partea de jos e portocaliu. Nu a ratat nici ocazia de a se filma alături de Mario Fresh, îndrăgostiții apar sărutându-se într-un clip postat de Alexia pe Instagram, unde are peste 726.000 de urmăritori. 

„Dimineți ca aceasta! Săptămâna aniversară”, le-a dezvăluit ea fanilor ei. 

Alexia Eram, superbă în costum de baie. Cum se menține?

Alexia Eram reușește să aibă o siluetă de invidiat pentru că face mult sport și are o dietă echilibrată. „Încerc să mănânc echilibrat, merg la sală aproape în fiecare zi. Nu mănânc dulciuri și nu beau alcool în timpul săptămânii, exclus produse de patiserie”, preciza vedeta pentru unica.ro

De mai mulți ani de zile, Alexia Eram e și independentă financiar, se întreține de pe urma muncii sale. Și-a cumpărat un apartament, iar, de curând, și-a achiziționat și o mașină. „Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe. 

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… pentru că imediat va intra la costum tuning! Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit!”, a scris Alexia Eram pe Instagram. 

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg