Imagini topless cu Bianca Censori, soția lui Kanye West! A pozat cu formele la vedere, fără inhibiții

4 septembrie, 2023

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a atras atenția cu seria de fotografii care a ieșit la iveală acum, imagini realizate în perioada în care aceasta era model.

Bianca Censori 2 jpg

În 2021, Bianca Censori și-a arătat formele în toată splendoarea, mai ales că nu purta nimic altceva decât un slip tanga creat de brandul de costume de baie Sasha Label. În instantaneul sexy, care a fost folosit pentru a promova colecția de vară 2021 a brandului, modelul australian a folosit o coroană de alge pentru a-și acoperi pieptul voluptuos, surprinsă fiind pe plajă, scrie Page Six

În altă poză. Bianca Censori a fost pozată în genunchi, de data aceasta complet topless și cu posteriorul la vedere. Alte fotografii de pe pagina brandului de costume de baie au surprins-o pe vedetă etalându-și formele în bikini minusculi în timp ce se relaxa pe un teren cu iarbă. Instantaneele sexy ale lui Censori nu sunt o noutate, ea fiind văzută de mai multe ori în timp ce purta o serie de ținute provocatoare.

În timpul interminabilei vacanțe de vară pe care Bianca Censori și Kanye West o petrec în Italia, vedeta în vârstă de 28 de ani a făcut aparent din body-urile transparente uniforma ei de zi cu zi. De asemenea, ea a decis să nu mai poarte lenjerie intimă la aceste ținute. Nu numai atât, Bianca Censori și rapperul, în vârstă de 46 de ani, au decis, de asemenea, să nu mai poarte pantofi și șosete, chiar și atunci când ies pe stadă.

De curând, cuplul a fost văzut coborând dintr-un taxi, iar amândoi erau desculți. Și la începutul acestei luni, Bianca Censori și Kanye West au fost văzuți fără pantofi în timpul unei ieșiri la înghețată. Ea a îmbrăcat un top alb transparent care lăsa totul la vedere, iar Kanye a apărut cu turul lăsat al pantalonilor chiar până la genunchi. După ce fotografiile au devenit virale, fosta soție a lui Ye, Kim Kardashian, ar fi fost "disperată, jenată și îngrijorată" în legătură cu incidentul, potrivit The Sun.

O persoană din interior a susținut că fondatoarea "Skims" a fost atât de umilită încât nici măcar nu a știut cum să le explice pozele celor patru copii pe care îi are cu rapperul. „Este jenată și îngrijorată pentru el, se plimbă desculț cu șampanie pe stradă, e clar că ceva nu este în regulă", a susținut sursa.

Kanye West și Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, au stabilit divorțul în noiembrie 2022. Două luni mai târziu, el s-a căsătorit cu Bianca Censori într-o ceremonie de nuntă fără obligații legale.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png