Iman: interviu special, despre Bowie, chiar înainte de moartea lui

21 aprilie, 2016
Iman and David Bowie jpeg

Ce i-a ţinut împreună vreme de 24 de ani, într-una dintre cele mai longevive, dar şi controversate mariaje din lumea celebrităţilor?

Iman şi David Bowie au fost căsătoriţi aproape un sfert de secol.

Iman şi-a deschis inima într-un interviu realizat pentru emisiunea lui Oprah Winfrey. Filmat chiar cu puţin timp înainte de pierdea soţului David Bowie, interviul este, astfel, unul special, fiind transmis acum pe canalul lui Oprah, OWN. "La ora 3 plec de la birou şi devin soţie 100%", spune Iman, explicând, astfel, într-o singură frază unul dintre secretele longevităţii mariajului ei. Cei doi s-au căsătorit la Lausanne, în aprilie 1992 - iar din dragostea lor s-a născut fiica lor Alexandria, azi în vârstă de 15 ani.

"Când suntem acasă, ne lăsăm la uşă ego-ul celebrităţii. Suntem doar David şi Iman. În plus, cred că secretul unui mariaj de durată este, în primul rând, timingul. Trebuie să te afli la momentul potrivit în viaţa ta, când să-ţi doreşti cu adevărat o relaţie permanentă, care să devină prioritatea ta nr. 1. Dacă pentru tine în acel moment e mai importantă cariera, nu te căsători şi nu face copii, fiindcă va exista un tribut de plătit", a spus Iman.

"Ştiu că noi, femeile, vrem să avem totul, dar nu putem avea totul în acelaşi timp. Deci dedică-te acelui lucru care reprezintă, într-adevăr, prioritatea ta. Ca să nu mai spun că, pentru a avea o relaţie, nici măcar nu trebuie să te măriţi. De ce trebuie să te măriţi, până la urmă?!", a mai spus ea. "Oamenii mă întreabă adesea dacă îi dau sfaturi legat de cum să se îmbrace soţului meu... Pe bune?! Cum să fac asta?! Vorbim de David Bowie. El e MODA!" Într-adevăr! Iar David nu se va demoda niciodată!

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg