Imany vine pentru prima dată la București

18 ianuarie, 2023

Organizatorii concertelor Dulce Pontes și Yasmin Levy & Orchestra Metropolitană București anunță un concert inedit, pe 8 aprilie 2023, la Sala Palatului din București.

Imany  jpg

Artista franceză de talie internațională Imany ajunge pentru prima oară în țara noastră, la invitația companiei Musicals, și promite un spectacol captivant la București, inspirat din mai multe culturi.

Redescoperă, pentru o seară, acorduri legendare revizuite și reinterpretate într-o manieră unică: de la Nina Simone la Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, la  Hozier, t.A.t.u., Bob Marley. Imany combină stiluri precum funk, pop, reggae, jazz, folk şi blues, oferind publicului o perspectivă artistică nouă, inedită. și cucerind  cde fiecare dată audiența doar cu vocea sa unică. Albumul său de debut, The Shape of a Broken Heart lansat în 2011 a obținut discul de platina în Franța, Grecia și trei discuri de platina în Polonia.

Timp de zece ani, vocea profundă a lui Imany a sedus publicul în ritmul compozițiilor hrănite de inspirațiile sale de suflet, folk și blues. După succesul celor două single-uri Don't be so shy și You Will Never Know, de pe cele două albume ale sale, artista s-a făcut cunoscută în toată lumea, mai ales după ce a interpretat coloana sonoră a filmului Under the girls' skirt.

Imany 2 jpg

Ultima sa creație Voodoo Cello promite să fie o adevărată călătorie mistică a unei femei cu puteri magice care își cântă destinul. Violoncelul, un instrument cu curbe feminine, face apel la respect și blândețe; este de asemenea și instrumentul cel mai apropiat de vocea umană. Sunetul produs de opt violoncele cântând în același timp a motivat-o pe artistă să scrie pentru un octet. “A simți opt suflete vibrând într-un teatru este ceva foarte prețios! Ca o poveste fermecată, Voodoo Cello își propune să facă „divinul” accesibil și să desacralizeze muzica clasică, invitând muzica pop cu propriile coduri să se reinventeze, să se transforme”.- declară Imany.

Publicul român va avea parte de o întâlnire memorabilă, un spectacol de neratat, pus în scenă de creatorii celor mai frumoase experiențe musicale din România, Musicals.

Biletele se găsesc pe platforma pe Iabilet.ro.Recente pe Ok! Magazine

shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg