Imediat după divorţ! Nicolas Cage, surprins la o întâlnire amoroasă!

29 iunie, 2016
Nicolas Cage out and about in Beverly Hills jpeg

Nu are prea mult timp de pierdut! Nici bine nu s-a pronunţat divorţul, că celebrul actor s-a şi ”consolat” în braţele altei femei.

Surprins de paparazzi cu o altă femeie, în ziua în care s-a aflat că divorţează

Zilele trecute, la Hollywood, s-a aflat că Nicolas Cage şi Alice Kim au decis să pună punct mariajului lor de 11 ani. Ei bine, în aceeaşi zi în care această veste a devenit publică, într-un colţ al Los Angelesului, Nicolas Cage era fotografiat sărutându-se de mama focului cu o altă femeie.

Celebrul actor a fost surprins de paparazzi pe când lua masa în restaurantul japonez ”Asanebo”. La masă era acompaniat de tânără femeie, brunetă, cu care era extrem de afectuos. Cei doi au petrecut în respectivul local timp de câteva ore, după care au plecat împreună, cu aceeaşi maşină.

Aşadar, se pare că Nicolas Cage şi-a refăcut viaţa amoroasă destul de repede.

Ea e femeia cu care acesta a fost văzut sărutându-se

De altfel, Nicolas este despărţit de soţia sa tocmai din luna ianuarie a acestui an, aşa că, cel mai probabil, relaţia cu femeia misterioasă datează de ceva timp, nicidecum de câteva seri, dată fiind şi apropierea dintre ei, surprinsă în imagini de către paparazzi.

Nicolas şi Alice, femeia cu care actorul a fost căsătorit timp de 11 ani

În imagini, femeia respectivă poartă un kimono, ceea ce ne dă de bănuit c-ar avea origini străine, precum şi fosta soţie a actorului, Kim, care era din Coreea.

foto: captură TMZ, getty