Imensa greutate pe care o avea pe suflet Stephan Pelger. E posibil ca din cauza asta să-și fi luat viața

9 iunie, 2023

Vestea că Stephan Pelger s-a sinucis a uluit întreaga lume mondenă a Bucureștiului. Vedetele și-au exprimat regretul pentru decizia drastică luată de cunoscutul designer și toți își amintesc la unison un lucru despre el: ce suflet bun avea.

Stephan Pelger1 (1) jpg

Stephan Pelger a fost găsit mort la domiciliul său din București joi, 8 iunie 2023. Vestea decesului i-a lăsat muți de uimire pe oamenii cu care se întâlnea la evenimentele mondene și toți au spus invariabil despre el același lucru: ce suflet bun avea.

La 43 de ani, Stephan Pelger suferea de anxietate, insomnie și depresie, lua tratament și nu ascundea că nu era bine emoțional. Cu toate acestea, designerul a decis, cel mai probabil, să-și pună capăt zilelor. Concluzia finală o vor da oamenii legii, după ce ancheta morții sale se va fi finalizat.

Numeroase vedete au vorbit ieri despre Stephan Pelger, iar Alexandru Ciucu a detaliat o problemă a designerului care-l măcina și care este posibil să fi fost cauza reală ce l-a împins la gestul extrem al sinuciderii!

”Când am aflat de această veste tristă, am sperat că este un fake news. Este o veste care ne dă peste cap. Stephan m-a ajutat foarte mult, am terminat un master la Paris și am avut nevoie pentru un examen de un interviu cu un designer român și el a fost foarte drăguț, m-a ajutat foarte mult.

Sunt dat peste cap, nu știu ce să spun. Acum ceva vreme discutam despre afacerile noastre, el îmi spunea, pe vremea aceea, că este foarte dificil, financiar vorbind. Nu spun că acesta ar fi fost un motiv pentru care să se fi întâmplat lucrurile acestea. Nu pot să vă spun dacă își urma sau nu tratamentul pentru depresie.”, a declarat Alexandru Ciucu la Antena 3.

Și Oana Roman s-a arătat devastată, după moartea lui Stephan Pelger

Stephan Pelger și Oana Roman jpg

Cei doi nu au avut doar o relație profesională strânsă, ci și o prietenie solidă. Designerul a fost responabil de numeroase apariții spectaculoase ale vedetei. Oana Roman rămâne profund îndurerată, iar amintirile și colaborările lor vor fi mereu în inima ei.

”Mi-au trebuit câteva ore să pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua ta, de la evenimentele tale și ultima poză, rochia divină pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut două rochii perfecte în viața asta până acum.

Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej, creată de tine @stephanpelger. Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Dana Săvuică a notat și ea: 

Stephan Pelger și Dana Săvuică jpg

”Adio, Stephan!🖤💔. Un suflet prea sensibil pentru o lume atat de indiferenta…”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg