„Îmi doream 10 copii, dar nu mi s-a dat această şansă...” Ce actriţă are acest regret şi de ce nu i s-a îndeplinit visul?

28 august, 2021
1 nicole kidman asta jpg jpeg

Carieră sau familie? Multe femei trebuie să facă această alegere la anumite vârste, iar starurile hollywoodiene nu fac nici ele excepţie. Dacă reuşesc să îmbine responsabilităţile maternale cu cele profesionale, cu atât mai bine, însă nu se întâmplă de fiecare dată.

În plus, mai pot exista şi alţi factori externi care să împiedice îndeplinirea visului de-a deveni mamă, îmbinarea carierei cu familia. Iar, în cazul acestei actriţe, exact acest lucru s-a întâmplat – ea şi-a dorit o casă întreagă de copii, însă nu a putut avea atâţia. Despre cine este vorba?

Despre Nicole Kidman (54), care este căsătorită cu Keith Urban (53) şi care are doi copii cu actualul ei soţ şi alţi doi adoptaţi împreună cu fostul soţ, Tom Cruise (59). Am zice că ar trebui să fie fericită că a putut deveni totuşi mamă, însă câştigătoarea Oscarului a declarat recent că îşi dorea o familie mult mai numeroasă.

“Voiam să am mai mulţi copii, dar nu mi s-a dat această şansă”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru revista Marie Claire. „Îmi doream 10 copii, dar...”, recunoaşte Nicole. „Dar e OK, pentru că pot să am grijă şi de alţi copii. Am cinci nepoţi şi nepoate şi sunt naşa a 12 copii. Ador să fiu mamă, iubesc copiii – sunt poznaşi, amuzanţi şi n-au niciun filtru. După care ajungi să-i vezi cum cresc şi să-i trimiţi pe drumul lor în viaţă.”

Lupta cu infertilitatea

În 2019, frumoasa actriţă a mărturisit, pentru TODAY, că şi-ar fi dorit să-l fi întâlnit pe Urban mai devreme, pentru a avea mai mulţi copii cu el: „Dacă ne întâlneam la 25 de ani, am fi avut 10 copii până acum!” Cei doi s-au căsătorit în 2016, iar Keith i-a propus jumătăţii sale să nu mai zăbovească cu regretele astea.

„Keith mi-a spus să încetez să mă mai tot gândesc la ceva ce nu am. Mi-a spus că e mult mai bine că suntem atât de îndrăgostiţi unul de altul şi că am ceea ce am, că avem ceea ce avem”, a declarat australianca.

Kidman n-a ascuns niciodată lupta pe care a dus-o cu infertilitatea. Când era măritată cu Tom Cruise, între 1990 şi 2001, Nicole a avut o sarcină ectopică şi o pierdere de sarcină. I s-a spus atunci că îi va fi greu să mai conceapă un copil.

După cele două pierderi de sarcină, ea şi Cruise au adoptat doi acopii, iar, după ce a devenit doamna Urban, Nicole a dat naştere fiicei lor celei mai mari şi a devenit apoi mama fiicei lor celei mai mici cu ajutorul unei mame surogat. În 2018, vedeta a vorbit despre avorturile suferite, în revista Tatler:

Îndeplinirea visului

„Cunosc acea dorinţă arzătoare. Este imensă, dureroasă chiar”, a descris ea acea dorinţă de-a avea copii. „Şi ştiu ce înseamnă şi pierderea unui copil. Nu se vorbeşte îndeajuns despre avorturi spontane. Este o suferinţă enormă pentru unele femei. Este o durere foarte mare, dar şi o fericire nespusă atunci când reuşeşti să ai totuşi un copil.”

Mereu încântată că poate avea copii prin preajmă, Nicole s-a bucurat nespus când sora ei, Antonia, şi trei dintre copiii ei s-au mutat cu familia Urban pe durata filmărilor în Australia a serialului Nine Perfect Strangers.

„Iubesc copiii! Îi prefer adulţilor. Îmi plac adulţii acum mai mult decât în trecut, dar nu la fel de mult ca pe cei mici. Îmi place să am copii prin preajmă şi am cinci copii care locuiesc acum cu mine, pentru că Keith s-a întors la Nashville ca să-şi lanseze albumul şi sora mea s-a mutat cu noi, ca să mă ajute pe perioada filmărilor. Sora mea a venit cu trei dintre cei mai mici copii ai ei, ea are şase copii”, a explicat diva hollywoodiană.

Foto - Instagram Nicole KidmanRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg