"Îmi voi creşte copilul vegan, fără vaccinări. Şi nu vreau doctor, ci moaşă!" Ce vedetă a şocat cu acest anunţ?

10 iunie, 2018
Kat jpeg

După căsătoria cu artistul de la Prayer, Leafar Seyer, acum aşteaptă primul lor copil. Iar planurile ei despre cum îşi va creşte bebeluşul i-a şocat pe fanii săi

Kat şi Leafar aşteaptă primul lor copil.

Kat von D, căci despre ea este vorba, este o vegană înrăită. Chiar şi la nunta ei nonconformistă, tortul a fost... da, vegan - în forma unui castel, ulterior, ea şi Leafar petrecându-şi luna de miere la un castel romantic dintr-o locaţie nedezvăluită. Acum, cei doi aşteaptă primul lor băieţel - pe care îl vor boteza tot Leafar. Iar lungul mesaj al lui Kat despre cum îşi vede ea menirea de mamă i-a nemulţumit pe fani.

"Am ştiut din secunda în care mi-am anunţat sarcina că voi fi bombardată cu sfaturi nesolicitate. Unele bune, altele îndoielnice, dar toate nesolicitate. Şi am fost pregătită pentru reacţiile critice pe care e vom atrage dacă vom fi deschişi legat de felul cum abordăm sarcina şi creşterea copilului nostru. Chiar şi tatăl meu s-a opus când l-am anunţat că am decis să renunţăm la doctor şi să apelăm, în schimb, la o moaşă. Dacă nu ştiţi cum e ca cei din jur să creadă că eşti ridicol, încearcă să fii vegan. Iar dacă nu ştiţi cum e ca toată lumea să te înjure, încearcă să fii o gravidă vegană pe Instagram - dorindu-şi o naştere naturală, în apă, acasă, cu o moaşă, şi aşteptând un copil pe care îl va creşte vegan, fără vaccinări.

Eu ştiu deja ce înseamnă să faci alegeri în viaţă care sunt altfel decât ale majorităţii. Aşa încât comentariile voastre negative nu-mi vor influenţa alegerile. E vorba de corpul meu. De copilul NOSTRU. Şi de sarcina NOASTRĂ", a răspuns Kat valului de critici la adresa ei, făcând trimitere, desigur, şi la perioada când întreaga Americă a fost împotriva ei, după ce s-a spus că ea a fost motivul divorţului actriţei Sandra Bullock de Jessé James.

Kat a postat această imagine, însoţită de un lung mesaj adresat celor care o critică.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg