Implanturile fast and fixed, bucuria unui zambet nou!

19 mai, 2021
3 implant jpg jpeg

Sistemul de implanturi fast and fixed a devenit foarte apreciat la nivel mondial, datorita beneficiilor oferite si eficientei tratamentului. Acesta permite fiecarui pacient care-si pierde dintii pe cale naturala sau sufera de edentatie totala sa-si recupereze dantura in ziua interventiei. Solutia a fost creata de catre Bredent, care este o firma germana de implanturi dentare si are peste 40 de ani experienta in domeniu.

Implanturile de acest tip pot fi utilizate inclusiv de pacientii cu proteza, care isi doresc sa se bucure din nou de dinti normali. Cei care ar alege solutia clasica, ar avea nevoie de 8-10 implanturi pe fiecare arcada pentru acelasi rezultat. Pe de alta parte, cu fast and fixed sunt necesare doar 4 implanturi pe mandibula sau 6 pe maxilar.

 

Cat de rapid te poti bucura de un nou zambet?

Un implant normal are nevoie de osteointegrare, iar acest proces dureaza pana la 3-4 luni. In schimb, cu sistemul nou te bucuri de un zambet sanatos in doar 24 de ore. Acest lucru se intampla datorita puntii provizorii, care se conecteaza in mod direct. Nu mai este necesara nici aditia de os sau operatia de sinus lifting, existand o procedura minim invaziva. Astfel, beneficiezi de un produs de ultima generatie si economisesti timp, avand parte de mai mult confort si de o sustinere puternica.

 

Cat costa solutia fast and fixed?

Intr-o clinica profesionala, pretul este unul foarte bun (raportat la calitate) si beneficiezi de suport pe tot parcursul inserarii. Exista alternative si pentru pacientii care nu dispun de un buget suficient, cum ar fi sistemul de plata in rate. Acesta se realizeaza printr-un card de credit si poate fi impartit in 12, 24 sau chiar 36 de luni.

Suma totala include lucrarea provizorie si costul manoperei. Cu toate acestea, trebuie sa adaugi costurile pentru radiografia panoramica si cele pentru analiza la computer tomograf. De asemenea, sunt necesare analize sange si o anestezie locala. Unii pacienti au nevoie de inca o interventie suplimentara pentru extragerea dintilor care nu mai pot fi salvati.

 

Cum se ataseaza implantul?

In timpul consultatiei, medicul analizeaza cavitatea orala si recomanda pacientului o serie de investigatii, in functie de cazul sau particular. Interpretarea acestora duce la stabilirea planului de tratament, precum si la indicatii specifice. Fast and fixed pentru maxilarul superior contine 6 implanturi si dureaza pana la 2-3 ore pentru a putea fi insertat. Doua implanturi sunt pozitionate in plan oblic, deoarece asa se pot sustine fortele masticatorii care apar in zona dintilor laterali. Celelalte se ataseaza doar in pozitie verticala.

Dupa finalizarea operatiunii se ia o amprenta pentru lucrarea provizorie, aceasta fiind pregatita urmatoarea zi. In partea inferioara se insereaza 4 implanturi, utilizandu-se cele mai bune portiuni ale osului. Doua dintre acestea sunt lungi si oblice, iar celelalte sunt atasate in pozitie verticala. Imediat dupa interventie, se poate fixa o dantura pentru arcada de jos.

 

Unde poti beneficia de acest sistem?

Interventia fast and fixed se realizeaza doar de catre specialisti cu suficienta experienta in domeniu si care dispun de toata aparatura necesara. La o clinica specializata poti beneficia de acest serviciu si sa te bucuri de un zambet nou intr-un timp record!Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg