În amintirea vremurilor bune. Billie Lourd, poze din copilărie alături de mama sa, Carrie Fisher

23 februarie, 2017
Carrie Fisher png

Au trecut aproape două luni de la dispariţia legendei de la Hollywood, Carrie Fisher, dar prietenii şi familia starului nu s-au obişnuit cu pierderea ei bruscă. Ieri, fiica lui Carrie, Billie Lourd, a luat cu asalt Instagram-ul cu câteva fotografii vechi, din copilărie, alături de regretata sa mamă, ca un tribut pentru cea care a inspirat-o toată viaţa.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a distribuit o fotografie alb negru în care ea şi Carrie se bucurau de un moment de linişte, pe bancheta din spatele unei limuzine negre. În imagine, putem vedea cum micuţa Billie stătea în braţele mamei, cu o expresie foarte curioasă.

 Făcând parte din cea de-a treia generaţie din familia celebră, Billie a avut un şoc după moartea neaşteptată a mamei  sale, pe 28 decembrie, culminată de trecerea în nefiinţă a bunicii sale, la doar o zi mai târziu. Se pare că sprijinul prietenilor şi al familiei a fost de nepreţuit în tot acest timp pentru Lourd.

La o săptămâna de la tragica dispariţie a mamei şi a bunicii, Billie le mulţumea, prin intermediul reţelelor de socializare, tuturor celor care i-au fost alături: "Rugăciunile şi cuvintele voastre frumoase din ultima săptămână mi-au dat putere în această perioadă în care credeam că nu pot rezista. Nu există cuvinte să spun cât de mult îmi lipseşte Abadaba şi unica mea Momby. Dragostea şi suportul vostru înseamnă enorm pentru mine".

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}