În bikini de Sărbători! Ce vedete şi-au arătat formele acum

31 decembrie, 2014
suki jpeg

Iarna nu-i ca vara în mod sigur pentru cei de peste Ocean, căci dacă la noi gerul ne ţine îmbărcaţi din cap până-n picioare, mai tot timpul în case, pe celebrităţile internaţionale, Sărbătorile le trezesc impulsul de-a se dezbrăca până la piele.

Iarna nu-i ca vara în mod sigur pentru cei de peste Ocean, căci dacă la noi gerul ne ţine îmbărcaţi din cap până-n picioare, mai tot timpul în case, pe celebrităţile internaţionale, Sărbătorile le trezesc impulsul de-a se dezbrăca până la piele. Mai ales pe plajele însorite, unde-şi pot expune trupurile silfide. Iată vedetele în bikini de Crăciun, ale căror abdomene sfidează stereotipul acestei perioade festive!

Ce vedete şi-au arătat formele de Sărbători, pe Instagram?

Rihanna

Regina fotografiilor în costum de baie sau mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată a sărbătorit tot în Barbados, anul acesta, bucurându-se de vremea însorită într-un costum de baie roşu, care i-a pus foarte frumos formele în evidenţă. Totul la vedere, ca de obicei!

Click pe următoarea!

Beyonce

Evident, marea artistă a ţinut să arate fanilor că petrece cu familia în Islanda. Aici, în apele fierbinţi din băile specifice ţinutului îngheţat.

Jessie J

Cântăreaţa a preferat să incite fanii cu un bikini minuscul, de culoare roşie, pe plajă. “Cum mi-am început ziua de Crăciun la 6 dimineaţa, cu o sesiune lungă de exerciţii cu familia mea şi prietenii şi o întindere. Amuzant, spontan şi neconvenţional, dar incredibil!”, a scris ea.

Suki Waterhouse

Modelul de 22 de ani a pus nu una, ci trei poze cu ea, în costume de baie, din vacanţa la mare. Dar ce trup alarmant de subţire are Suki, care are o relaţie de mult timp cu Bradley Cooper!

image

Ivanka Trump

Moştenitoarea imperiului Trump arată foarte bine, iar asta s-a văzut din postarea sa recentă pe Instagram, cu ea pe un paddleboard, în insulele Maldive, unde se afla cu soţul ei, Jared Kushner.

Giuliana Rancic

Petrece în Dubai, sub soarele puternic, într-un costum de baie întreg, dar care-i arată formele subţiri, în orice caz.

P.Diddy

El nu şi-a arătat bikinii, nici trupul, doar bogăţia. Cu acest selfie, rapperul arară cum a sărbătorit el Crăciunul: în St. Barts, pe iahtul său de 72 milioane de dolari – ceva banal pentru el!Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}